Sjebo ga je patak s 10 pjesama u minuti..Rekao je nesto kao da su tu dosadni ljudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjebo ga je patak s 10 pjesama u minuti..Rekao je nesto kao da su tu dosadni ljudi
Stvarno sam mislila da ste prijatelji i da cete ici van kako si mu rekaoSjebo ga je patak s 10 pjesama u minuti..
The best smoPa ja sam mislila da ste prijatelji....
Seksualni djelatnikNije on meni klijent, nit sam ja kurva
Pa kako ne znas gdje je...The best smo
Patak ako čistiš poput Helge nista od naše ljubavi
Ovo je vec bilo
Ljubavi opet se ljutiš na menePatak ako čistiš poput Helge nista od naše ljubavi
Pa zato trazim.pomoc... mislim da obilazi ove ukrajinke..da postavimo punktove po adresama..Pa kako ne znas gdje je...
Haha pa nazovi svaku pa pitajPa zato trazim.pomoc... mislim da obilazi ove ukrajinke..da postavimo punktove po adresama..
Bolje osobno nego preko mob-aHaha pa nazovi svaku pa pitaj
Hoce ti ostat za sandale, narukvicu i skarpinuBolje osobno nego preko mob-a
Ja bi prvo Bobu ispitala da ga nije zaskocio negdi s tongom. Pa ce trazit razmjenu za MarijolaHaha pa nazovi svaku pa pitaj
Za venturu cu zrtvovat svoju cast kao.ti svoju za sandaleHoce ti ostat za sandale, narukvicu i skarpinu
A Bobo me pitao sta je Marijole ljutJa bi prvo Bobu ispitala da ga nije zaskocio negdi s tongom. Pa ce trazit razmjenu za Marijola
Jesi.mu rekla da nam se izgubio VenturaA Bobo me pitao sta je Marijole ljut
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|