maserkasplit
Well-known member
Jednom ko nijednom... Zvoni dok ne otvorim...Jel dvaput zvoni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom ko nijednom... Zvoni dok ne otvorim...Jel dvaput zvoni
Uostalom... To je realna cijenaZasto bi mu bilo puno... Odmah je na pocetku dao i rekao da nije puno...krivi ste dojam stekli o njemu...
Btw...sta ti mislis da dolazis iz Lat. Amerike??E ali sombiju 1000 kn??? Tu mi se nisi pokazala.kao dama.. mogla si neki popust.. znas da je sombiju to puno
Sad me definitivno imaš ljubavi medenaJednom ko nijednom... Zvoni dok ne otvorim...
1000 kn za 2 h nije puno Marijole... To su cijene jos iz Kranjceviceve... Sa svime.. Ne odradujem ja to kao tebe spanjolkeBtw...sta ti mislis da dolazis iz Lat. Amerike??
One uzmu radi puta, pa plati smjestaj....
Jeeej prvi seksMaserka večeras nema filma Patak i ti na privat
Veceras je filmska večer od 21 do jutra.. nista privatnoMaserka večeras nema filma Patak i ti na privat
Sve javno...Veceras je filmska večer od 21 do jutra.. nista privatno
Helgi smrde noge ?
A nene samo ispravljanje gramatičkih grešaka i puno kisićaJeeej prvi seks
Zašto sutra, treba i večeras spavati...dosta je mostova i parkovaHoce doc sutra? Sad zna adresu pa ga se ti rijesi ako mozes...
Znam.da nije puno, ali treba imat srca izbit sombreru 1000 kuna iz dzepa..ali neka ti..1000 kn za 2 h nije puno Marijole... To su cijene jos iz Kranjceviceve... Sa svime.. Ne odradujem ja to kao tebe spanjolke
Ima sombrero dobra primanja... Radio je vani...Znam.da nije puno, ali treba imat srca izbit sombreru 1000 kuna iz dzepa..ali neka ti..
Sve javno...
Ne da pete omekša puno radiHelgi smrde noge ?
Naplatit ce se međimurec kad-tadZašto sutra, treba i večeras spavati...dosta je mostova i parkova
Dobar je sombi...Naplatit ce se međimurec kad-tad
Kolika mu je penzija?Ima sombrero dobra primanja... Radio je vani...
E te stvari ne mogu pisat... Rekao si da moram bit diskretna kurvaKolika mu je penzija?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|