I to je neka ljubavI ja tebe Narocito kad si kavalir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je neka ljubavI ja tebe Narocito kad si kavalir
Uf... Najveca... Parira maserki i patkuI to je neka ljubav
PA DONESI JOJ OSOBNOPa pitao sam te ime.u pp ne mogu napisat Maserka Split jer možda neka druga dobije Japanke
Njima mozes parirat samo sa sombiem..Uf... Najveca... Parira maserki i patku
Sig šta ćeš ne cjene i bokUf... Najveca... Parira maserki i patku
opusti se, samo ljubav i lovaNjima mozes parirat samo sa sombiem..
Pa polako Sigica neznam još ništa o njoj ipak će biti majka našeg PačičaPA DONESI JOJ OSOBNO
Peca covjek cijeli vikendSombi mi se nekako potrosio..nema ga bas
Pa bas zato morate se upoznatiPa polako Sigica neznam još ništa o njoj ipak će biti majka našeg Pačiča
Napisi na paket Maserka Patkova Split ... Znat ce postarPa pitao sam te ime.u pp ne mogu napisat Maserka Split jer možda neka druga dobije Japanke
Hoce doc sutra? Sad zna adresu pa ga se ti rijesi ako mozes...Peca covjek cijeli vikend
Nece... Sutra sam zauzeta cijelu vecerHoce doc sutra? Sad zna adresu pa ga se ti rijesi ako mozes...
Jel dvaput zvoniNapisi na paket Maserka Patkova Split ... Znat ce postar
Jaooo preslatkoooNapisi na paket Maserka Patkova Split ... Znat ce postar
E ali sombiju 1000 kn??? Tu mi se nisi pokazala.kao dama.. mogla si neki popust.. znas da je sombiju to punoNece... Sutra sam zauzeta cijelu vecer
Zasto bi mu bilo puno... Odmah je na pocetku dao i rekao da nije puno...krivi ste dojam stekli o njemu...E ali sombiju 1000 kn??? Tu mi se nisi pokazala.kao dama.. mogla si neki popust.. znas da je sombiju to puno
A orginal Patka za maserkuPa bas zato morate se upoznati
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|