Patak
Well-known member
Nisu teški odlasci Sig Ne postoji sreća bez boli i obrnutoTo sam već jednom ćuo pa je otišla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu teški odlasci Sig Ne postoji sreća bez boli i obrnutoTo sam već jednom ćuo pa je otišla
Koliko se sjecam.. On je rekao da bi ga zena trebala uzdrzavatiSamo nismo rijesili pitanje posla hoce me on uzdrzavati ,ili ja njega ,ljubomoran je na zene al ne spominje masaze s happy endom.. njega cu zaposlit da zapisuje termine il da odradi jutarnje ja ionako svako toliko zaspem na posa ..
Apsolutno... Ako ne boli nije ljubavNisu teški odlasci Sig Ne postoji sreća bez boli i obrnuto
Romanticno od njega nisam ni sumnjalaKoliko se sjecam.. On je rekao da bi ga zena trebala uzdrzavati
Nisam kolekcionar antikviteta niti trofejaSamo nismo rijesili pitanje posla hoce me on uzdrzavati ,ili ja njega ,ljubomoran je na zene al ne spominje masaze s happy endom.. njega cu zaposlit da zapisuje termine il da odradi jutarnje ja ionako svako toliko zaspem na posa ..
Muskarac starog kova s novim postavkamaRomanticno od njega nisam ni sumnjala
Patak može ozbiljno može i šala ali nisam lažovRomanticno od njega nisam ni sumnjala
Meni se cini da sam ja jos u onoj spilji a ne na bicikli u sutonMuskarac starog kova s novim postavkama
Jel to vrijedi i za druge iliMuskarac starog kova s novim postavkama
Tvoj izbor Patak sretanMeni se cini da sam ja jos u onoj spilji a ne na bicikli u suton
Obe smoMeni se cini da sam ja jos u onoj spilji a ne na bicikli u suton
Umri prije smrti ondaObe smo
Werdume, jel tako da je ovo najjaca ljubavna prica kojoj si ovdje svjedocio??patak tvoja je vidi se već
Nije samnom če na privatu biti prijateljica nisam mlad kupusarpatak tvoja je vidi se već
ja osjećam leptiriće u trbuhuWerdume, jel tako da je ovo najjaca ljubavna prica kojoj si ovdje svjedocio??
Prije toga cemo poraditi na č i ćJa ne želim ništa
Nije samnom če na privatu biti prijateljica nisam mlad kupusar
Ne zaboravi na nas.. Narocito na patkaSig film je na rtlu ,iden se ubazirati na polozaj ,laku noc svima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|