Sisata i guzata
Well-known member
Tonga, sta drugoMeni je film za 15 minuta..sto cete vi raditi ostatak noci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tonga, sta drugoMeni je film za 15 minuta..sto cete vi raditi ostatak noci
Ko kupusKoliko mlad mislis...?
Sa tobom na privatMeni je film za 15 minuta..sto cete vi raditi ostatak noci
Necemo ,film sam odlucila gledatiSa tobom na privat
Imamo ostatak zivota za privatne stvari jel tako mis mali romanticniNecemo ,film sam odlucila gledati
Prve trzavice u braku....Necemo ,film sam odlucila gledati
Ma svi su ok osim tih u krajnostKoji ste golupcici
Ako Bobo pretjera definitivnoSig rekla si da volis horrore ovaj ti je nelos,Tama se zove nasi su ga tako preveli al nije original naslov, gledala sam ga davnije ... Ako ti tonge ne budu drzale paznju tu ..da imas alternativu
Imamo uvijek sadaImamo ostatak zivota za privatne stvari jel tako mis mali romanticni
Ja ovo ne bih propustilaSretnice...Imamo uvijek sada
Ma niti ne fakat kupus se treba ukiseliti to su procesiAko Bobo pretjera definitivno
Ma ne Možda pokušava dokazati nešto meni ne trebaAko Bobo pretjera definitivno
Hocu ti puno falit do sutra ,nemoj da ja dodjem pa da me varas s Anom il nekom drugom , odmah cu se bacit sa svetoga Duje od zalostiImamo uvijek sada
A ne Patak bi malo dublje ali već smo gradivo utvrdiliPatak hoce radit one stvari, odmah, sad.. Na kameri...
Iskoristi ga sad... Nemoj propustit priliku kao ja jednom prije par mjeseci s nekimHocu ti puno falit do sutra ,nemoj da ja dodjem pa da me varas s Anom il nekom drugom , odmah cu se bacit sa svetoga Duje od zalosti
To sam već jednom ćuo pa je otišlaHocu ti puno falit do sutra ,nemoj da ja dodjem pa da me varas s Anom il nekom drugom , odmah cu se bacit sa svetoga Duje od zalosti
Samo nismo rijesili pitanje posla hoce me on uzdrzavati ,ili ja njega ,ljubomoran je na zene al ne spominje masaze s happy endom.. njega cu zaposlit da zapisuje termine il da odradi jutarnje ja ionako svako toliko zaspem na posa ..Ja ovo ne bih propustilaSretnice...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|