Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak kući peče kokiceMislila san ga odnit u zooloski al sitila sam se da je zatvoren
Jos vam koronu donese u grad..Patak, imaš li negativni test na Covid?
Patka ni corona nečePatak, imaš li negativni test na Covid?
A vidim vidim sve mi je jasnije iz poruke u poruku a stanca ih brze nego ona na sudu zapisnicarkaNema da biras... Od kad se zene pitaju...
Ja sam navikla da ovdje odgovaram sa "da, gospodine"!A vidim vidim sve mi je jasnije iz poruke u poruku a stanca ih brze nego ona na sudu zapisnicarka
Radiš li u rizičnom zanimanju?Patka ni corona neče
Pekar jeRadiš li u rizičnom zanimanju?
Jašta nećeš valjda piletinu konzumiratI da trazim Marijola dozvolu za slj. Jebaca
Ne pijem vitamin cRadiš li u rizičnom zanimanju?
I nije se cijepioNe pijem vitamin c
Da, ha sam uvik bio četer ali i meni bude pomalo teško pratiti katkada...A vidim vidim sve mi je jasnije iz poruke u poruku a stanca ih brze nego ona na sudu zapisnicarka
Sigica obožavam te ali Patka si na tapetu Joj Mod spašavaj Patak ti okreči stan djabe Mod spašavajPekar je
Jesi sigurna? Da nisu ovo nuspojave od astrazenece?I nije se cijepio
Niti nečeI nije se cijepio
On je takav vec 3 mj... Sumnjam.. Al moguce.. A Somi je nuspojava Moderne... Boze moj ja samo na ovom forumu cujem za to...Jesi sigurna? Da niso ovo nuspijave od astrazenece?
Ne slušaš PernaraNe pijem vitamin c
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|