Sisata i guzata
Well-known member
Neznam bas neka opasna kemija je tu.. Jesi ispratio.. Ljepsa od noci i te forePrije cemo ja i ti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam bas neka opasna kemija je tu.. Jesi ispratio.. Ljepsa od noci i te forePrije cemo ja i ti
Svida se Patku veoma ali nisam za petoljetke patak unicornHocete se bar vas dvoje naci, Maserkasplit i Patak
Sto rec na ovoSvida se Patku veoma ali nisam za petoljetke patak unicorn
A di će spavati u Splitu, stalno kuka da nema love? Ne znam baš da smo forumski prijatelji, da jesmo ponudila bi mu spavanje kod mene ako ga maserka ne primi istu večer, ali šta ja znam...Hocete se bar vas dvoje naci, Maserkasplit i Patak
A kad ces se sabrati
Al kad popusti kemija, pitanje je kakav je patakNeznam bas neka opasna kemija je tu.. Jesi ispratio.. Ljepsa od noci i te fore
Patak je šljaker ne uhljebA di će spavati u Splitu, stalno kuka da nema love? Ne znam baš da smo forumski prijatelji, da jesmo ponudila bi mu spavanje kod mene ako ga maserka ne primi istu večer, ali šta ja znam...
Maserka je sigurno kao i ja... Obavi sto imas i idi kuci,A di će spavati u Splitu, stalno kuka da nema love? Ne znam baš da smo forumski prijatelji, da jesmo ponudila bi mu spavanje kod mene ako ga maserka ne primi istu večer, ali šta ja znam...
Do kraja Patak Kapetan ne napušta brodAl kad popusti kemija, pitanje je kakav je patak
Ma sta.. Dan po dan.. Nece se zenit nakon jednog susretaAl kad popusti kemija, pitanje je kakav je patak
Hobo je radnik, proleter i wanabee socijalistički revolucionarPatak je šljaker ne uhljeb
Ne volim te više odi kod plovkaMaserka je sigurno kao i ja... Obavi sto imas i idi kuci,
Nema ga... Uplasio seNe volim te više odi kod plovka
Mislim na kemiju-sintetiku...Ma sta.. Dan po dan.. Nece se zenit nakon jednog susreta
Hobo spavat ču na plažiA di će spavati u Splitu, stalno kuka da nema love? Ne znam baš da smo forumski prijatelji, da jesmo ponudila bi mu spavanje kod mene ako ga maserka ne primi istu večer, ali šta ja znam...
Ne čudim se nije jediniNema ga... Uplasio se
Ma nije patak takav... Ne vjerujem... Dusa je on od covjeka, domacin, pekarMislim na kemiju-sintetiku...
Prva ponuda za prenocit. Nova ljubav se rađaA di će spavati u Splitu, stalno kuka da nema love? Ne znam baš da smo forumski prijatelji, da jesmo ponudila bi mu spavanje kod mene ako ga maserka ne primi istu večer, ali šta ja znam...
A dobro, kad stižeš? Znaš da je prohladno za ovo doba godine...Hobo spavat ču na plaži
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|