Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stan dvi sobe kuhinja velika i dnevni boravak i kupatilo a salon malo manji ,kad sve to zavrsis mozes cistit pijesak od macke ... To ti je cas posla. A poslove cemo raspodijeliti tako da ti cistis a ja cu gledati radis li sve kako treba.. jel postenoMaserka koliko imaš kvadrata da raspodijelimo čišcenje da ne moras naci opravdanje za Piletinu
Nemozemo mi obe tebe nadmasit nikakoKoja je od vas dvije Opičenija?
Koliko kvadrata ovo može biti 200 pa da Patak znaStan dvi sobe kuhinja velika i dnevni boravak i kupatilo a salon malo manji ,kad sve to zavrsis mozes cistit pijesak od macke ... To ti je cas posla. A poslove cemo raspodijeliti tako da ti cistis a ja cu gledati radis li sve kako treba.. jel posteno
Kad krene pijesak cistit nece zavrsit nikad, borba s vjetrenjacamaStan dvi sobe kuhinja velika i dnevni boravak i kupatilo a salon malo manji ,kad sve to zavrsis mozes cistit pijesak od macke ... To ti je cas posla. A poslove cemo raspodijeliti tako da ti cistis a ja cu gledati radis li sve kako treba.. jel posteno
To si u pravuNemozemo mi obe tebe nadmasit nikako
Jesam ti već rekao da si Luda Ali Patak voli a luđačka košuljaKad krene pijesak cistit nece zavrsit nikad, borba s vjetrenjacama
Pusti ti kvadrate kvadrat gori doli, neces bit placen ionako po kvadratu . Reka si da ces mi dat sve sto se sad izvlacisKoliko kvadrata ovo može biti 200 pa da Patak zna
Jesam ti već rekao da si Luda Ali Patak voli a luđačka košulja
A pošto ne djeluješ kao ljubiteljica maca A patak kući ima macu si razmisljala da nekog cucka na Lanac evo možda modKoliko kvadrata ovo može biti 200 pa da Patak zna
pa ja samo ne zelim da ne moraš izmisliti razlog da potražiš novi qujac pa da ravnopravno ispunjavamo bračne dužnostiPusti ti kvadrate kvadrat gori doli, neces bit placen ionako po kvadratu . Reka si da ces mi dat sve sto se sad izvlacis
Ja da nisam ljubitelj macaka a s mackama zivim otkad znam za sebe. 12 godina sadasnja ima. Cucka nikad na lanac ni pod razno ni pod kojim uvjetima a nabavit nemogu jos jer nisam spremna. U 10 om mj sam uspavala curu staru 14 godina radi bolesti.. macke ne da volim nego ih obozavam. I sad lezi na meni ... Da ja nisan ljubitelj macakaA pošto ne djeluješ kao ljubiteljica maca A patak kući ima macu si razmisljala da nekog cucka na Lanac evo možda mod
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|