Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ovo je početak ljubavi Ali znaš to sam već napisa, meni je vjernost jako važna. Moći ćeš se jebati povremeno samo s starim znancima za pare i još ću ih i ja morati upoznati. Ako mi se koji ne svidi, nećeš mu davat ni za pare, a čak ako i daš onome koji mi se svidja džabe,silno ću se naljutiti!!!Hobo slucajno sam te zapratila, al ne kajem se
Je jbt pun ko brod kupija bi mi cili sex shopJesam ti rekla za patka da je imucan
Ovo kao da sam ja pisalaMa ovo je početak ljubavi Ali znaš to sam već napisa, meni je vjernost jako važna. Moći ćeš se jebati povremeno samo s starim znancima za pare i još ću ih i ja morati upoznati. Ako mi se koji ne svidi, nećeš mu davat ni za pare, a čak ako i daš onome koji mi se svidja džabe,silno ću se naljutiti!!!
Zar svi moraju imati uvid u našu intimu hehe?Je jbt pun ko brod kupija bi mi cili sex shop
Al se ne smi otic u wc bez mobitelaGdje je nestala japanska maserka
Sig ne kontam jedno Nitko ovdje ne piše recenziju o tebiOvo kao da sam ja pisala
Meni je bitno da ima wc papiraAl se ne smi otic u wc bez mobitela
A imamo intimu jeliZar svi moraju imati uvid u našu intimu hehe?
Možemo OnlyFans nije bedA imamo intimu jeli
Moze al ti mi moras bit prvi pretplatnikMožemo OnlyFans nije bed
U fazi sam ukidanja rt ptetplate ali ako imaš beci Patak je tvojMoze al ti mi moras bit prvi pretplatnik
Zašto si japanska maserka?Al se ne smi otic u wc bez mobitela
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|