Moderator nam je kratak, jezgrovit i nadasve oštarTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Nek te odvede u shopping , odma u Arenu i nek pegla karticu kad ne može jebat , eto sad mi je prekipilo više .........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderator nam je kratak, jezgrovit i nadasve oštarTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Nek te odvede u shopping , odma u Arenu i nek pegla karticu kad ne može jebat , eto sad mi je prekipilo više .........
Forneti za 15 naks i saguaro iz lidla za 5 kuna 7 litara i udriHaha nenam tolko love. Nešto skromno
Iiii tako to pocinje....Haha nenam tolko love. Nešto skromno
Pa Ako te ona ne izliječi i olakša ništa nečeProšle sedmice sam malo duže biciklira i bila su mi zamoljena ledja dvi ure uza još. Valjda opravdan razlog za dolazak kod Maserke?
Uzasan je.. Mene je blam u njegovo imeIiii tako to pocinje....
Šta mogu kad nisam bogatašSkromnost je mana Somica...
Ma koji labudovi, sve neke tetkice s spiralnimJa mislio da su ono labudovi...
Galebi se karajuJa mislio da su ono labudovi...
HahaŠta mogu kad nisam bogataš
Spiralna galaksijaMa koji labudovi, sve neke tetkice s spiralnim![]()
Obogati se.Šta mogu kad nisam bogataš
Ček, jeli ti znaš šta je karanje na dalmatinski?Galebi se karaju
Karaj po kuciŠta mogu kad nisam bogataš
Sve recenoObogati se.
Kad joj.cipele soma i pol eura?Obogati se.
Uffff , nitko ne bi volio kad Sigy siluje , ta ne zna za riječ dosta .Ako prode oklada, silovat ce te
Ma nisam bas takva...Uffff , nitko ne bi volio kad Sigy siluje , ta ne zna za riječ dosta .
Ptestar za bogaćenjeSve receno![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |