Moderator nam je kratak, jezgrovit i nadasve oštarTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Nek te odvede u shopping , odma u Arenu i nek pegla karticu kad ne može jebat , eto sad mi je prekipilo više .........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderator nam je kratak, jezgrovit i nadasve oštarTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Nek te odvede u shopping , odma u Arenu i nek pegla karticu kad ne može jebat , eto sad mi je prekipilo više .........
Forneti za 15 naks i saguaro iz lidla za 5 kuna 7 litara i udriHaha nenam tolko love. Nešto skromno
Iiii tako to pocinje....Haha nenam tolko love. Nešto skromno
Pa Ako te ona ne izliječi i olakša ništa nečeProšle sedmice sam malo duže biciklira i bila su mi zamoljena ledja dvi ure uza još. Valjda opravdan razlog za dolazak kod Maserke?
Uzasan je.. Mene je blam u njegovo imeIiii tako to pocinje....
Šta mogu kad nisam bogatašSkromnost je mana Somica...
Ma koji labudovi, sve neke tetkice s spiralnimJa mislio da su ono labudovi...
Galebi se karajuJa mislio da su ono labudovi...
HahaŠta mogu kad nisam bogataš
Spiralna galaksijaMa koji labudovi, sve neke tetkice s spiralnim
Obogati se.Šta mogu kad nisam bogataš
Ček, jeli ti znaš šta je karanje na dalmatinski?Galebi se karaju
Karaj po kuciŠta mogu kad nisam bogataš
Sve recenoObogati se.
Kad joj.cipele soma i pol eura?Obogati se.
Uffff , nitko ne bi volio kad Sigy siluje , ta ne zna za riječ dosta .Ako prode oklada, silovat ce te
Ma nisam bas takva...Uffff , nitko ne bi volio kad Sigy siluje , ta ne zna za riječ dosta .
Ptestar za bogaćenjeSve receno
Tel: 064/677-677
|
|
|