Kod patka ili maserke?U Split samo radi toga? Ja sam iz Splita, nemam išijas, mogu li doći na masažu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod patka ili maserke?U Split samo radi toga? Ja sam iz Splita, nemam išijas, mogu li doći na masažu?
O ne.opet.o sandalamaHoces se kladit u sandale
Ajde moze. Ja kupujen sandale a ti moras pojebat patka.Hoces se kladit u sandale
Koliko vidim zdrav siU Split samo radi toga? Ja sam iz Splita, nemam išijas, mogu li doći na masažu?
Nema ti pataka po Splitu, samo pataka, i to zapravo po Solinu.Kod patka ili maserke?
Cekaj da razmislim, veliki je to ulogAjde moze. Ja kupujen sandale a ti moras pojebat patka.
hahaha da se ja osramotim haha a no no Sombica pecaAjde moze. Ja kupujen sandale a ti moras pojebat patka.
Ti si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.Ajde moze. Javite mjesto i vrijeme
Koliko vidim zdrav si
A koga će onda Pancho ?Ajde moze. Ja kupujen sandale a ti moras pojebat patka.
Evo vrijeme se kvari iznad Zagreba, možda se opet zatrese oko MarkuševcaAjde moze. Javite mjesto i vrijeme
Ako prode oklada, silovat ce tehahaha da se ja osramotim haha a no no Sombica peca
Znas me u dusu brateTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Nek te odvede u shopping , odma u Arenu i nek pegla karticu kad ne može jebat , eto sad mi je prekipilo više .........
Prošle sedmice sam malo duže biciklira i bila su mi zakočena ledja dvi ure uza još. Valjda opravdan razlog za dolazak kod Maserke?Koliko vidim zdrav si
Napokon jedna ozbiljna složena rećenicaTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Nek te odvede u shopping , odma u Arenu i nek pegla karticu kad ne može jebat , eto sad mi je prekipilo više .........
Ne cekaj sandale nisu vrijednw togaAko prode oklada, silovat ce te
Ja mislio da su ono labudovi...Nema ti pataka po Splitu, samo pataka, i to zapravo po Solinu.
Haha nenam tolko love. Nešto skromnoTi si dušo rođena za vodit ljubav , a ne za kavice.
Svaki put kad se ja s nekim trebam naci biva potresEvo vrijeme se kvari iznad Zagreba, možda se opet zatrese oko Markuševca
Tel: 064/677-677
|
|
|