Sisata i guzata
Well-known member
Usrecit ce se tu, bolje da je oglass dala.. #jelbiotkoImamo i Ninočku od danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usrecit ce se tu, bolje da je oglass dala.. #jelbiotkoImamo i Ninočku od danas
Koja nam je ta Nina.. jel ona sto su pricali da je bila bivsa odbojkasica- kosarkasica sta vec?Imamo i Ninočku od danas
A ne ova je još od puno prije , negdje 2009-2010 . Vis 170 cm , 55 kg , crna valovita kosa , plave oči .Koja nam je ta Nina.. jel ona sto su pricali da je bila bivsa odbojkasica- kosarkasica sta vec?
Pa imaš njegov wapp , javi se čovjeku , ubija se u alkoholu od tuge zbog ne uzvraćene ljubavi .Gdje je Ventura, dan drugi... #ventura#plovak#jelbiotkovci
Jesam, nw odgovaraPa imaš njegov wapp , javi se čovjeku , ubija se u alkoholu od tuge zbog ne uzvraćene ljubavi .
Čekaj, tek je na drugoj flaši .Jesam, nw odgovara
Jel postoji kakav wild card ili se moram sam izboriti?A ne ova je još od puno prije , negdje 2009-2010 . Vis 170 cm , 55 kg , crna valovita kosa , plave oči .
ppJel postoji kakav wild card ili se moram sam izboriti?
Jebemti uredenu drzavu ni kod kurve vise ne mozes preko veze
Meni je odgovorio... nije dobro...Jesam, nw odgovara
Jeste se culi? Zasto?Meni je odgovorio... nije dobro...
Pa ne bi ja svog prijatelja žednog preko potokaJebemti uredenu drzavu ni kod kurve vise ne mozes preko veze
Varaš gaJeste se culi? Zasto?
To mi je posaoVaraš ga
Zabrinuo sam se.. nema ga vec par dana, pa rekao idem vidjet sta je s njim. Uglavnom, sjebala si ga skroz... polagao je nade da ce te izvuci iz ovog grotla prostitucije a ti upala jos jace...ono sa sombrerom ga je pokosilo skroz...Jeste se culi? Zasto?
Pa nije bio sombrero vec netko drugi... Pricali smo masu puta o tomeZabrinuo sam se.. nema ga vec par dana, pa rekao idem vidjet sta je s njim. Uglavnom, sjebala si ga skroz... polagao je nade da ce te izvuci iz ovog grotla prostitucije a ti upala jos jace...ono sa sombrerom ga je pokosilo skroz...
Hahaha moje vrijeme TEK dolaziPa nije bio sombrero vec netko drugi... Pricali smo masu puta o tome
Drzi to Ventura u sebi, valjda se nakupilo i sad je sranje.Pa nije bio sombrero vec netko drugi... Pricali smo masu puta o tome
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|