Birtijaške čakule

Jednom sam pričao s jednom našom maserkom kod koje češće odem, kaže ona da ne kuži zašto ove cure bez sisa reklamiraju body-to-body kad ga nemaju s čim napravit :D Pa sam joj baš ispričao o toj Ukrajinki koja je sve što cure uglavnom rade sa sisama radila s dupetom, i to jednako dobro, ako ne i bolje. Treba znat radit s onim što imaš, jel ^^
Definitivno... A cuj to, pa postoje i manje sise, neki vole manje.. Body je klizanje cijelim tijelom, ne samo sisama

Za sebe ne znam, ali mi je glupo ono ispitivanje jel ok, jel dobro, jel mi zgodan, jel dobar kurac i te fore... To mi smijesno
Haha da to i je meni blesavo. To baš je smiješno. A neki to vole, štaš. Svatko ima svoje veselje ^^ Bio sam s jednom curom koja je doslovce svaki put kad bi svršila rekla: "Sad". Ne znam zašto, kao valjda za svaki slučaj, da se zna :D

A jednom mi je jedna, danas poznata hrv. mlada glumica, s kojom sam imao neku kratku aferu, za vrijeme pušenja, jer je mislila da mi ne paše, digla glavu i rekla: "I really suck at blowjobs" :D :D :D

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh