Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas... Samo ti napisiZa pojedinosti pitajte u pp , jer imam zabranu pisanja recenzija
Kako ti znaš što ja imam , a što nemam ?Nemas... Samo ti napisi
Koga predlažeš u komisiju ua obranu?Pozovi ti plovka kod sebe da nam napise zavrsni rad i da ga obrani i stekne zvanje
Pa zato sto si rekao da sam ti ja dala zabranu a nisam.. Samo pisi, pisem i ja,Kako ti znaš što ja imam , a što nemam ?
To su te, hvala ti! Ivona je sad Vanessa dakle Da da Antea je i prije koristila to ime.A jbg sad si ti prva liga , što pitaš rezervne igrače
- Vanessa (Kruge)
- Antea (Jukićeva)
Nisam. Gdje se kreće? To ta Nina?Nego Plovak , jesi li i ti primijetio našu novu kolegicu ?
Moderator ko glavni u ocjenjivanjuKoga predlažeš u komisiju ua obranu?
Sad će Pancho iz Čakovca staviti bubreg u POMalo sisa, izvinite za ogledalo, danas cu ga oprat
Pogledajte prilog 930
Na onaj dark webSad će Pancho iz Čakovca staviti bubreg u PO
Zanemari, sad sam otvorio thread. Skroz mi je promaknulo.Nego Plovak , jesi li i ti primijetio našu novu kolegicu ?
Čekaj malo , to samo Oldya zanima , mi smo sad na drugim temamaMogu vam napisati recenziju za jucer, bilo je Bogovski
Ali ovo je nesto NOVOČekaj malo , to samo Oldya zanima , mi smo sad na drugim temama
Pogledaj drugu temu u BirtijiNisam. Gdje se kreće? To ta Nina?
Treba je animirati da se uključi ovdje u razgovore. Da malo ispravimo rodnu neravnopravnost na forumu.Pogledaj drugu temu u Birtiji
Zena dosla da zaraduje, a ne da pricaTreba je animirati da se uključi ovdje u razgovore. Da malo ispravimo rodnu neravnopravnost na forumu.
Pa da , nije ona ko ti 3 u 1 , multipraktikZena dosla da zaraduje, a ne da prica
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|