Plovak1990
Well-known member
Hvala na pohvalama Trebao bih sad u šestom mjesecu u London, a ako ne bude rata i u Ukrajinu možda.Plovaaak jel se putuje gdje, hoce biti kakvih prica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na pohvalama Trebao bih sad u šestom mjesecu u London, a ako ne bude rata i u Ukrajinu možda.Plovaaak jel se putuje gdje, hoce biti kakvih prica?
Omg znala sam da mu ne mogu vjerovatiAu nisi svjesna jedva cekam da me pita zasto ga spominjem
Pa s ovim si mi ubola zore u shamballi
Danas sam čak i ja primijetio cicePa uopce nije losa ova sig kako sombrero kaze.
Dotad nam nastavi pisati, i recenziju za curu na HrgovicimaHvala na pohvalama Trebao bih sad u šestom mjesecu u London, a ako ne bude rata i u Ukrajinu možda.
Cuj danas...pa priminetio si ih jos 2015.Danas sam čak i ja primijetio cice
Jaoo mlade SpanjolkeTrebao sam sad u petom u Španjolsku, ali propali planovi zbog korone :/
Imala sam crnu haljinu, korzet.. Al maknem brzoInace uvijek sig stavlja macke, pa onda nema profilnu, pa onda neke tigrove, zmije. Ovo joj mozda cak i bolje stoji nego nekakvi citati na profilnoj.
Ima njih i u Zagrebu povremenoJaoo mlade Spanjolke
Godinama sam gledao samo u guzicu , teško mi je mijenjati navikeCuj danas...pa priminetio si ih jos 2015.
Posalji nekad, ne budi cyber sombi da skrtaris na materijaluImala sam crnu haljinu, korzet.. Al maknem brzo
Mislis na EGE.. JaooIma njih i u Zagrebu povremeno
A ne znam više oglašava li još i pod kojim je oglasom. Ili ako netko zna oglašava li ona Ivona što je bila na Krugama, jako mršava cura, ne znam više, pogubio sam se među svim tim oglasima. Ili maserka u Jukićevoj, znam da ona stalno mijenja oglase, meni je dala privatni broj pa oglase ni ne gledam više.Dotad nam nastavi pisati, i recenziju za curu na Hrgovicima
Dobro, vise sam je naglasavalaGodinama sam gledao samo u guzicu , teško mi je mijenjati navike
Cyber SombyPosalji nekad, ne budi cyber sombi da skrtaris na materijalu
A jbg sad si ti prva liga , što pitaš rezervne igračeA ne znam više oglašava li još i pod kojim je oglasom. Ili ako netko zna oglašava li ona Ivona što je bila na Krugama, jako mršava cura, ne znam više, pogubio sam se među svim tim oglasima. Ili maserka u Jukićevoj, znam da ona stalno mijenja oglase, meni je dala privatni broj pa oglase ni ne gledam više.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|