Sisata i guzata
Well-known member
A je ali i vi brate nitko nema ispod tri apartmanaĆiji je turizam luda ženo država zivi od poreza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A je ali i vi brate nitko nema ispod tri apartmanaĆiji je turizam luda ženo država zivi od poreza
Ma pošteni menađeri morali vodit žene na škarpine modTak je Patak , a ne ova naša sirotinja iz Uljanika .
Ja bi te.vodio u krevetOo da... Umag, Porec, Rovinj...
Opet piješ sirup to možda dalmacijaA je ali i vi brate nitko nema ispod tri apartmana
Dalmacija ima prirodne ljepote ali ne ulaze se nistaOpet piješ sirup to možda dalmacija
Sad ce Vuco hahaDalmacija ima prirodne ljepote ali ne ulaze se nista
Ja imam skoro 5000 eurića ali ne dam ih tek tako lakoIz tvojih usta u božje.uši Pozlatile ti se riječi.Ma.malo morgen Odmah bi.500 eu u đep i pravac Do.tebe hehe
Vuco će konačno preporodit Dalmaciju , s klapa na heavy metalSad ce Vuco haha
hahaha da i onda če on i škoro osnovat bendVuco će konačno preporodit Dalmaciju , s klapa na heavy metal
Nego sta ce...Mene zabrinjava Hoče li češkinje na more ove godine
A više ih muževi ne puštaju same heheNego sta ce...
Čovjek je obećao dovest Gunse u Split. Ja bi samo zbog toga glasao za njega, da vidimo i to čudo , ali što je i najbolje, on bi to i učiniohahaha da i onda če on i škoro osnovat bend
Bolje da ugovori Jelenu KarleušuČovjek je obećao dovest Gunse u Split. Ja bi samo zbog toga glasao za njega, da vidimo i to čudo , ali što je i najbolje, on bi to i učinio
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|