Stari škrtac, ne bi platio curi nego žica gole slike i tamo šprica po Međimurju.Ima pravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari škrtac, ne bi platio curi nego žica gole slike i tamo šprica po Međimurju.Ima pravo
Da... Dobro da nije trazio slike Marije PStari škrtac, ne bi platio curi nego žica gole slike i tamo šprica po Međimurju.
MP ?Da... Dobro da nije trazio slike Marije P
Austrijanci više OpatijaNisi ni pozdravio curu, gdje je nestala kultura u Istri , bili ste pod Talijanima i Austrijancima , daj malo pozdrava.
Masturbacija je zdrava SIGNecu vise objavljivat fotke jer se Somby samozadovoljava
To bi i zasluzioMP ?
JBT , ona bi ga kastrirala
Aa ne bas.. Istra je najrazvijenija opcinaMeđimurci su puni para.svi imaju zemlje kuće vinogradi zar ne
Haha čitaš previše index hrAa ne bas.. Istra je najrazvijenija opcina
Budem Patak, polako... Prvo da se sombi izdovolji na ove fotkeSIG moraš jednu fotku u Haljini napravit haha jbt lud sam za haljinama
Posla ima.ali sad dok je corona plače ošle u qujacAa ne bas.. Istra je najrazvijenija opcina
Jaoo pa prosla sam cijelu Istru...Haha čitaš previše index hr
A svuda je to tako jbg..Posla ima.ali sad dok je corona plače ošle u qujac
Misliš da političari su bolji od ostalih hahahaAa ne bas.. Istra je najrazvijenija opcina
Ali ako u Istri nemaju, nemaju nigdje jbt koliko vi ulazete u turizamA svuda je to tako jbg..
Pa kad te vode na škarpine prstace itdJaoo pa prosla sam cijelu Istru...
Tak je Patak , a ne ova naša sirotinja iz Uljanika .Međimurci su puni para.svi imaju zemlje kuće vinogradi zar ne
Ćiji je turizam luda ženo država zivi od porezaAli ako u Istri nemaju, nemaju nigdje jbt koliko vi ulazete u turizam
Oo da... Umag, Porec, Rovinj...Pa kad te vode na škarpine prstace itd
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|