Sisata i guzata
Well-known member
Ne... Ljudi imaju povjerenja u vasi jesi se kladila sa kim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne... Ljudi imaju povjerenja u vasi jesi se kladila sa kim?
Ne, vjeruju da cete dochaaha super. miskip+š vjeruju da neću doći?
Pudinge patak. Proteinske pudinge.Barem jede jogurte što je pohvalno ne moraš kuvati i loviti ribu za nju somby
Koje su ovo šifre?haaha super. miskip+š vjeruju da neću doći?
Jel skidaju celulit?Pudinge patak. Proteinske pudinge.
Nemam celulit. Bez zajebancije.Jel skidaju celulit?
Tamnije sam puti plus takva koza i me dolazi nesto do izrazajaNemam celulit. Bez zajebancije.
Ma meni ne smeta da imaš 100 kgTamnije sam puti plus takva koza i me dolazi nesto do izrazaja
Treba joj rendat ribicu
Nisam na dijeti patak... Opterecujes se mojim kilama i tudim parama..Žene na dijeti su uvijek nadrkane
Generalno ova godina mi je takva da jurim na sve strane... I to je dobro.. Ne stignes biti nadrkan od obavezaNisam na dijeti patak... Opterecujes se mojim kilama i tudim parama..
Kile padaju od posla, radi zdravlja naravno da je bolje biti mrsaviji i za svaku nezdravu namirnicu postoji zdrava a ukusna zamjena.
Ja bi sad 2 kile janjetine a ti.cijedi pomaranćeNisam na dijeti patak... Opterecujes se mojim kilama i tudim parama..
Kile padaju od posla, radi zdravlja naravno da je bolje biti mrsaviji i za svaku nezdravu namirnicu postoji zdrava a ukusna zamjena.
Ja nikad nisam voljela meso... Janjetinu pogotovo, premasno za moj ukus. Kad sam jela meso bila je to piletina jedinoJa bi sad 2 kile janjetine a ti.cijedi pomaranće
Pa već rekao da su žene na dijeti gore od PMS aJa nikad nisam voljela meso... Janjetinu pogotovo, premasno za moj ukus. Kad sam jela meso bila je to piletina jedino
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|