Sisata i guzata
Well-known member
Super je Plovak.. Da skoro sam zakasnila na posaoA jeste se raspisali jučer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super je Plovak.. Da skoro sam zakasnila na posaoA jeste se raspisali jučer
Evo i ja jos malo gotova, idem kuci, spremam se za sastanak...Konačno gotov posao. Čitao malo prepisku. Plovak opasan igrač. Dobar je
SiG, ti otvori thread "Recenzije klijenata"Evo i ja jos malo gotova, idem kuci, spremam se za sastanak...
Nee... SeksualniKakav sastanak? U vezi posla?
Imala sam vec... Ali tu sam bila samo sa troje jbg... I sve sam ih ocijenilaSiG, ti otvori thread "Recenzije klijenata"
Mod i Oldie prednjace, Ventura kaska.. Ali jos je mlad...Imala sam vec... Ali tu sam bila samo sa troje jbg... I sve sam ih ocijenila
Uh. Opet će netko uživatiNee... Seksualni
Baci link Ma možeš ti i druge, ne moraju biti s foruma ^^Mod i Oldie prednjace, Ventura kaska.. Ali jos je mlad...
Nema ih puno, tako se samo cini, ja se u danu druzim samo s jednom osobom jer svaki susret mi traje+2h pa ne bih ni stigla drugacije.. Znaci Oldie, Mod, Ventura, jedan koji voli ostat tajnovit jer je ozenjen, jedan stari prijatelj jos iz kranjceviceve, gospodin po noci sa cvijecem i kolacima i frend po noci kojeg znam jos iz zajine... To su redoviti, a ostali eventualno ako me se sjete nakon par mj..Baci link Ma možeš ti i druge, ne moraju biti s foruma ^^
Gospodin sa cvijećem i kolačima mi je najjaćiNema ih puno, tako se samo cini, ja se u danu druzim samo s jednom osobom jer svaki susret mi traje+2h pa ne bih ni stigla drugacije.. Znaci Oldie, Mod, Ventura, jedan koji voli ostat tajnovit jer je ozenjen, jedan stari prijatelj jos iz kranjceviceve, gospodin po noci sa cvijecem i kolacima i frend po noci kojeg znam jos iz zajine... To su redoviti, a ostali eventualno ako me se sjete nakon par mj..
Svatko na svoj nacin ali mod uGospodin sa cvijećem i kolačima mi je najjaći
A neki pričaju da su bili na vratima ali nije došlo do realizacije...a vrag će ga znat...danas se svašta pričaImala sam vec... Ali tu sam bila samo sa troje jbg... I sve sam ih ocijenila
Prvo ga ošamutiš rakijicom a onda ga vrednuješ. Nije fer.Mod i Oldie prednjace, Ventura kaska.. Ali jos je mlad...
Otkad sam ja sama to nije moguce jer ja ne muljam, opisem se, imam prave slike i ne pustam nikog novog od 2016 uostalom, taj je onda gadno zaglavio u proslostiA neki pričaju da su bili na vratima ali nije došlo do realizacije...a vrag će ga znat...danas se svašta priča
Bitno da mačke.nisu.sameOtkad sam ja sama to nije moguce jer ja ne muljam, opisem se, imam prave slike i ne pustam nikog novog od 2016 uostalom, taj je onda gadno zaglavio u proslosti
Jesu, vozim se kuci sad ima da me nema od drekeca po stanuBitno da mačke.nisu.same
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|