Patak
Well-known member
Koliko je ona te fore već čula?Ja forsiram, npr maloj u kladionici stalno govorim da ima pravo na pauzi a ne da jede i tipka listiće. Ona me počela čudno gledati a ja se zalažem za njena prava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je ona te fore već čula?Ja forsiram, npr maloj u kladionici stalno govorim da ima pravo na pauzi a ne da jede i tipka listiće. Ona me počela čudno gledati a ja se zalažem za njena prava
Omiljena, samo nam je jedna želja, da fašista nema
Nitko ne voli pametnjakovice i filozofeJa forsiram, npr maloj u kladionici stalno govorim da ima pravo na pauzi a ne da jede i tipka listiće. Ona me počela čudno gledati a ja se zalažem za njena prava
Oš se ženit ili da tamburu kupimOmiljena, samo nam je jedna želja, da fašista nema![]()
Rekao ti ja?Nitko ne voli pametnjakovice i filozofe![]()
Bogu hvala da se barem u nečemu s tobom slažem.Uf ponoć već, koliko sam sra i ne primjeti koliko je kasno. SIG je budna kasno jer se tada jebe, a koji kuki sam ja budan![]()
Poz, idem i jaBogu hvala da se barem u nečemu s tobom slažem.
Laka vam noć ekipa
Noć OldiBogu hvala da se barem u nečemu s tobom slažem.
Laka vam noć ekipa
Uvijek..samo desnoLaku noć svima, pogotovo sisoljki guzatoj koja želi biti majka malih pobožnih katolika![]()
Samo naprijed PatakOdite spavati da u miru barim Sigicu
Veceras i do petka apstiniraUf ponoć već, koliko sam sra i ne primjeti koliko je kasno. SIG je budna kasno jer se tada jebe, a koji kuki sam ja budan![]()
Potrosit ce ti se MB usred poslaOdite spavati da u miru barim Sigicu
Hvala Frende neda se Aliji SirotanovićuSamo naprijed Patak
Hvata WiFiPotrosit ce ti se MB usred posla
imaju wifi besplatan sve da Patka OženePotrosit ce ti se MB usred posla
I onda se cudis sto si neozenjen....80 kn, kupljen na sniženju. Kao proleter kupujem na sniženju isključivo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|