A i ode su, natječemo se za kurveMa da evo i tu gubimo vrijeme... Al tam su mi onsk... Ocajnici![]()

Nego, to mi malo čudno ali godi mi isto što me lajkaju curke što bi im ćaća moga biti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ode su, natječemo se za kurveMa da evo i tu gubimo vrijeme... Al tam su mi onsk... Ocajnici![]()
Da, tamo ima 7 puta više žena nego muškaraca.Kad vidi devojke lepotice nece ni da se vraca
Očito misle da si.sugar daddyA i ode su, natječemo se za kurve
Nego, to mi malo čudno ali godi mi isto što me lajkaju curke što bi im ćaća moga biti![]()
Daj molim te, jesam proleterijat ali opet ne sirotinja koja ni ta internet nema...Tipično za kapitalistu Proleterijat jebe u yugu45
Da vidis zanimljivo.. Ovaj forum drugacije shvacam valjda zato jer vi tu zapravo niste da mi se upucavateA i ode su, natječemo se za kurve
Nego, to mi malo čudno ali godi mi isto što me lajkaju curke što bi im ćaća moga biti![]()
Prije za momačku veče!!!!Jel Kristalna za ženidbu?
Norman Bates je kandidat no 1Jel Kristalna za ženidbu?
Nokia 3310 jbgDaj molim te, jesam proleterijat ali opet ne sirotinja koja ni ta internet nema...
Znaći ona bi jela škarpinuPrije za momačku veče!!!!
AJel Kristalna za ženidbu?
Ne znam stvarno po čemu bi to mislili, imam tri slike, jedna na plaži, jedna uz rijeku, jedna na planini, sve sportski obučen.Očito misle da si.sugar daddy
Mi smo za jebati hahaDa vidis zanimljivo.. Ovaj forum drugacije shvacam valjda zato jer vi tu zapravo niste da mi se upucavate![]()
GrdobinuZnaći ona bi jela škarpinu
dobar đemper imaš oćitoA
Ne znam stvarno po čemu bi to mislili, imam tri slike, jedna na plaži, jedna uz rijeku, jedna na planini, sve sportski obučen.
80 kn, kupljen na sniženju. Kao proleter kupujem na sniženju isključivo.dobar đemper imaš oćito
Ona nije čula za to čisto sumnjam kad uđe u restoran da zna razliku između bijele i plave ribe Za nju su školjkeGrdobinu
Mi smo izjebani- mentalno/ astralnoMi smo za jebati haha
rekao sam ti već da je jednostavnost najbolja ne moraš glumiti proleterijat80 kn, kupljen na sniženju. Kao proleter kupujem na sniženju isključivo.
Ja forsiram, npr maloj u kladionici stalno govorim da ima pravo na pauzi a ne da jede i tipka listiće. Ona me počela čudno gledati a ja se zalažem za njena pravarekao sam ti već da je jednostavnost najbolja ne moraš glumiti proleterijat
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|