Ona ima ponudu "masaža i još ponešto". Za to "još ponešto" sam se uvek dogovarao na licu mesta, jer različita je cena naravno.
Stan je čist, uredan, lux ako ga poredimo sa ovim nekim podrumima i barakama gde rade druge maserke.
Devojke je niža, baš jača guza, ko voli, baš po mom ukusu. Masaža kreće tako što legneš na stomak, klasična relaks masaža. Potom krene i masažu grudima, u principu nije loše.
Kada sam se okrenuo, a već sam bio napaljen, odmah je stavila kondom, ja pomislio sad će da naskoči, ali krenula prvo oral. Sam oral onako, a pošto sam bio blizu da svršim, ja je malo usporavam. Ona pita "hoćemo dogi?", ja rek'o naravno, jer sam baš imao želju da je jebem tako otpozadi, da je pljesnem po toj jačoj guzi. U seksu je baš dobra, menja ritam, pokušao sam da se suzdržim za još jednu pozu, da me zajaše, ali nisam uspeo.
Sve je to trajalo oko pola sata, cena 100 evra. Ne požuruje, hoće da udovolji, prirodna je, baš lepa devojka u licu. Tako da za te pare stvarno top iskustvo kakvih ima.
[/QUOTE
Bravo!
Hvala na recenziji