Beograd Masaze - Review

Kako izgleda, dozvoljava li diranje? Kakve su joj grudi?

Meni je Irina broj jedan sto se tice cene i kvaliteta masaze. A grudi su vanserijske.
Nije losa. Ima odlicne grudi i dozvoljava diranje, ali je opicena u glavu..podvlacim..nemoj da poslije nisam upozorio....opicena je i puno prica, ali je ok riba...rucna zavrsnica 6000 dinara, dao sam broj i to je to...lokacija Zemun visoka zgrada, neboder..bas visok neboder...
Eto, jedino jos da vas odvedem i platim...

Nije losa. Ima odlicne grudi i dozvoljava diranje, ali je opicena u glavu..podvlacim..nemoj da poslije nisam upozorio....opicena je i puno prica, ali je ok riba...rucna zavrsnica 6000 dinara, dao sam broj i to je to...lokacija Zemun visoka zgrada, neboder..bas visok neboder...
Eto, jedino jos da vas odvedem i platim...
Krvav je ovaj naš sport... Moramo sa svakim profilom ličnosti dotičnih riba da se driblamo 😁

Krvav je ovaj naš sport... Moramo sa svakim profilom ličnosti dotičnih riba da se driblamo 😁
Brate, ja lijepo upozorio da je riba udarena u glavu i ko ima zeludac da to istrpi neka ide, jer riba izgleda dobro. Lijepa je u licu i zgodna ..ima dobre sise....
Znaci ko voli takve neka ide, nije skupa..mozda se mozes dogovoriti i za manju cijenu...nznm

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh