Beograd Masaze - Review

Pozz, nisam bio u drzavi jos od studentskih dana pre 9 godina. Da li ima negde studio za masazu ili neka da solira sa svim uslugama ili barem zavrsnicom a da je mlada i lepa (znaci ispod 30)? Pre je bio onaj studio Spirit na novom beogradu, bio je odlican. Ekselencija je bio solidan jer je imao izbor devojaka. Ali sad iz vase prica i primera ne vidim da ovako nesto rade mladje lepse devojke...

Pozz, nisam bio u drzavi jos od studentskih dana pre 9 godina. Da li ima negde studio za masazu ili neka da solira sa svim uslugama ili barem zavrsnicom a da je mlada i lepa (znaci ispod 30)? Pre je bio onaj studio Spirit na novom beogradu, bio je odlican. Ekselencija je bio solidan jer je imao izbor devojaka. Ali sad iz vase prica i primera ne vidim da ovako nesto rade mladje lepse devojke...
Prelistaj malo forum, imaš dosta naših preporuka

Šteta za Neftis
Imali su potencijala, ali otkako su uveli peskire, dosta ih devojaka napustilo, verovatno slabo posla imaju. Nisam išao posle uvodjenje peskira.
Braća su pisala na forumu da je i atmosfera postala nekako neprijatna.
A kakva je situacija u Veneri? Hteo sam da odem ali mi je sumnjivo da se ne razočaram? Da li je neko išao skoro u Veneru?

A kakva je situacija u Veneri? Hteo sam da odem ali mi je sumnjivo da se ne razočaram? Da li je neko išao skoro u Veneru?
Meni je tamo uvek ok
Slobodno u toku masaže pitaj za dodatak i reci će ti. Porukama naravno ništa, samo zakazi masažu.
Mlada, lepa devojka. Šteta sto ih nema vise, inače bih tamo išao ćešce. Radile su ranije tri, ova starija vise ne radi, a druga mladja pauzira zbog obaveza, ali će se vratiti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh