Beograd Masaze - Review

Ne vredi sa tobom raspravljati. PROSTITUCIJA I EROTSKE USLUGE SU U SRBIJI ZABRANJENE I KAZNJIVE I ZA ONE KOJE DAJU USLUGE I KLIJENTE. A internet pun oglasa. Moje pitanje: Sta sprecava puba da se javi na bilo koji oglas u kojem se reklamira masaza i zatrazi uslugu happy end? 😊
Tacno tako i ok je da pises o devojci ili salonu ako explicitno nudi takve usluge online. Ono sto mi pokusavamo da ti objasnimo jeste da ako salon ili devojka ne promovisu seksualne usluge javno, postuj to, budi diskretan i nemoj da im pravis probleme!

Drustvo, kad vec pominjete kacenje linkova/profila sa instagrama - kad god neko od vas okaci link ka IG (ja nemam IG) i kad kliknem na taj link, uglavnom mi izlazi i vas IG profil - pise "join xxxxxxx on instagram" (vas profil) i ide link ka devojci. Dakle, osim ako vam VASA diskrecija nije bitna, NEMOJTE slati linkove sa IG dok ste ulogovani u isti, cesto izlaze i vasi profili. Slao sam par kolega poruke u inbox za ovo, ali da napisem i javno.

Tacno tako i ok je da pises o devojci ili salonu ako explicitno nudi takve usluge online. Ono sto mi pokusavamo da ti objasnimo jeste da ako salon ili devojka ne promovisu seksualne usluge javno, postuj to, budi diskretan i nemoj da im pravis probleme!

Bez obzira sto maser ili maserka u oglasu ne nudi eksplicitno erotske usluge, ako ih diskretno ponudi osobi koju masira i odradi takvu uslugu ne moze nikoga da tuzi niti da angazuje advokata, a pogotovo da posalje policiju klijentu na vrata. Da ne govorimo o tome kako je ta maserka dosla do privatnih podataka o klijentu koji su potrebni za utuzenje. I na kraju: Mislis da policija vec nema podatke o tome u kojim se salonima sta odvija?

JOS JEDNOM PODVLACIM DA SAM APSOLUTNO PROTIV TOGA DA SE OBJAVLJUJU PRIVATNI PODACI MASERKI POSEBNO PRIVATNI BROJEVI TELEFONA, ADRESE STANOVANJA ILI LINKOVI KA PRIVATNIM DRUSTVENIM MREZAMA. TI KOJI TO RADE SU IDIOTI!

Bez obzira sto maser ili maserka u oglasu ne nudi eksplicitno erotske usluge, ako ih diskretno ponudi osobi koju masira i odradi takvu uslugu ne moze nikoga da tuzi niti da angazuje advokata, a pogotovo da posalje policiju klijentu na vrata. Da ne govorimo o tome kako je ta maserka dosla do privatnih podataka o klijentu koji su potrebni za utuzenje. I na kraju: Mislis da policija vec nema podatke o tome u kojim se salonima sta odvija?

JOS JEDNOM PODVLACIM DA SAM APSOLUTNO PROTIV TOGA DA SE OBJAVLJUJU PRIVATNI PODACI MASERKI POSEBNO PRIVATNI BROJEVI TELEFONA, ADRESE STANOVANJA ILI LINKOVI KA PRIVATNIM DRUSTVENIM MREZAMA. TI KOJI TO

JOS JEDNOM PODVLACIM DA SAM APSOLUTNO PROTIV TOGA DA SE OBJAVLJUJU PRIVATNI PODACI MASERKI POSEBNO PRIVATNI BROJEVI TELEFONA, ADRESE STANOVANJA ILI LINKOVI KA PRIVATNIM DRUSTVENIM MREZAMA. TI KOJI TO RADE SU IDIOTI!
O tome smo pričali jedno 1000 puta. 😱
Te žene i devojke, pored svog poslovnog imaju i svoj privatni život... Neke od njih su majke, ćerke, supruge, devojke, koje su iz ko zna kakvih razloga počele da se bave i bave se ovim poslom... 🫤
Svako etiketiranje istih, može da ostavi velike posledice njima, a samim tim i njihovim porodicama i okruženju... 💪
Jedna od osnovnih pravila ovog sporta je diskrecija, kako njih prema nama, tako i nama prema njima.🧔
Zato 100% fairplay, jer te žene ipak ostavljaju srce u krevetu i poštuju dogovor iza paravana... Jeste da se danas svi igraju sexanja, ali ipak jaja su okrugla 😎
Sportski pozdrav ⚽

Mene zanima sta rade admini na ovom forumu? Zašto dozvoljavaju da se spominju telefoni,adrese pa i imena ,makar to bila i imena pod kojim devojke rade? Vidim da su se ovde zavozali baš,pojedine devojke su razvlacili ovde po forumu i iznosili detalje,da li nekom pada na pamet kakav problem moze da napravi devojci,pa i sebi na kraju krajeva.Ja razumem da ima idiota i debila koji nemaju mozga ,ali ovo je uzas.Ok razmeniti iskustva i malo u siframa pisati,a ako je neko debil pa ne kapira postoji PP ,a ne ovako javno.Ali ,prvenstveno su admini krivi ,oni su ti koji moraju da filtriraju sta se pise ovde.Ne bih se ja zezao baš sa tim stvarima.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh