Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dozvoljavaKo je bio kod Melodi jel dozvoljava da se svrsi po njoj?
Pa za tu lovu onda praktično ne može ništa.Ne dozvoljava
otkud ona zna ko joj je bio. Retko lepa žena, ovom prilikom je pozdravljam i ljub ljubSad u strahu da ako naletis na nju u Merkatoru da ce ti skočiti u naručje...
Nije "sama"...
Pa kako ne može ništa?Pa za tu lovu onda praktično ne može ništa.
Odlična je MiaIdem kod Mie veceras u Auroru, kakva je? Jel bio neko?
Tako jeTreba ih 2 meseca izbojkotovati pa bi se dovele u red. Prvo gazdarice pa onda i "maserke"
Pisala su braća sa je obična masaža![]()
Jel bio neko, kakva su iskustva?
Postale su robotizovaneLjudi, sta se desava sa salonima? Isao na rizik juce u Netfis. Ajde, sa peskirom. Nego sto i cute, kao roboti. Bas uzas. A Auroru zovem vec tri dana, niko mi se ne javlja.
Podrška za ovu idejuMislim da bi trebalo kolektivno da bojkotujemo Neftis, gazdarica se mnogo ubezobrazila bas bas.
Javi kako je biloJel bio neko kod Kace u Aurori,idem sutra..
Tako je
Neka i egzotik ubace u cenovnik ili ja tamo vise ne idem. Već me smirilo da svaki put u Neftisu pregovaram sa devojkama oko jebenog drka, kao da tražim da ih jebem
Da tim devojkama daje 30% ,moraju da budu u salonu a pitanje da li ce imati masazu . Drzi otvorena vrata i prozor da cuje sta se desava a kamera na pultu je da vidi koliko dobijaju tipPodrška za ovu ideju
Silvana je zlo od žene
jbgDa tim devojkama daje 30% ,moraju da budu u salonu a pitanje da li ce imati masazu . Drzi otvorena vrata i prozor da cuje sta se desava a kamera na pultu je da vidi koliko dobijaju tip![]()
Biraš pozu u kojoj je diraš? Kao legne ona na krevet?Da ne odgovaram svima zasebno. Za Melodi.
80 evra da te doceka u vesu koji zelis, posle se skine gola. Masaza i drk, na krevetu. Dozvoljava da se dira svuda, ti biras pozu. Kontakt na instagramu Melodi Ilic. Stan u Kondinoj, kod Politike.
Prijatna, normalna devojka. Skupo za tu vrstu usluge, pa ko zeli. Nema nista osim te masaze koja je bezveze i drkanja. Mene ponela situacija, pa sam je malo smarao, ali nisam dobio nista osim jednog liza
Preneo sam komplet iskustvo. Kome se ne svidja ne mora da ide.![]()
Apsolutno sve biraš, jedino pravilo je, nema pušenja i seksa. 50 evra u vešu, 80 da se skine gola.Biraš pozu u kojoj je diraš? Kao legne ona na krevet?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|