Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze radi relax i ricnu za 3000I mene zanima masaza samo sa rucnom i da je prepodne
Ova matora je užas, masaža bzvz, smara sa pričom,drk mlitav, stan nikad gori kao i kupatilo. Jedino dobro su njene velike prirodne sisekaze radi relax i ricnu za 3000
Kako si stupio u kontakt sa njom, i koja je cena?Bio kod Melodi juce. Devojka bas prijatna, lepo i izgleda, zgodna je, nije toliko plasticna kao na slikama. Masaza bezveze, ostalo hoce sve da ugodi. Ima vrh guzicu i male sise.
Smarao sam je 5 min da ga uzme jednom u usta, nije htela, ali sam je nagovorio da ga lizne jednom.
Pozitivno iskustvo. Mozda odem jos jednom.
A gde se nalazi?Ova matora je užas, masaža bzvz, smara sa pričom,drk mlitav, stan nikad gori kao i kupatilo. Jedino dobro su njene velike prirodne sise![]()
Pa šta ste radiliBio kod Melodi juce. Devojka bas prijatna, lepo i izgleda, zgodna je, nije toliko plasticna kao na slikama. Masaza bezveze, ostalo hoce sve da ugodi. Ima vrh guzicu i male sise.
Smarao sam je 5 min da ga uzme jednom u usta, nije htela, ali sam je nagovorio da ga lizne jednom.
Dosta njih zna i čule su za ovaj forumLjudi, sta se desava sa salonima? Isao na rizik juce u Netfis. Ajde, sa peskirom. Nego sto i cute, kao roboti. Bas uzas. A Auroru zovem vec tri dana, niko mi se ne javlja.
Ubeđivali sePa šta ste radili
Karaburma kod pijaceA gde se nalazi?
Ma danima hvale tu melodi. A kao ništa ne radi pa šta radite ondaUbeđivali se![]()
Hvale njenu atraktivnost i fizički izgledMa danima hvale tu melodi. A kao ništa ne radi pa šta radite onda
Treba ih 2 meseca izbojkotovati pa bi se dovele u red. Prvo gazdarice pa onda i "maserke"Auu.... Kakav sjeb. Lajavi smo bili. Ali opet, dali smo i reklamu. Sranje bas.... Pa dobro.... Jos sutra zakazujem Netfis i idem na blef. Ako bude stativa, necu vise da idem. Da ne bacam pare dzabe![]()
Peskir i gace ili samo peskir?Ljudi, sta se desava sa salonima? Isao na rizik juce u Netfis. Ajde, sa peskirom. Nego sto i cute, kao roboti. Bas uzas. A Auroru zovem vec tri dana, niko mi se ne javlja.
Daj neki kontakt od Melodi i cenuBio kod Melodi juce. Devojka bas prijatna, lepo i izgleda, zgodna je, nije toliko plasticna kao na slikama. Masaza bezveze, ostalo hoce sve da ugodi. Ima vrh guzicu i male sise.
Kucaj na insta MelodyDaj neki kontakt od Melodi i cenu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|