Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SMS ili tel i naj jednostavnije trazi trrmin sa Sarom 30, 60 ili 90 min , a ona ce te pitati sta hocesVenera nije aktivna na WA, a na Viberu nije o 7.11.
Je l zna neko kako da je kontaktiram (Saru)?
Dajte neki savet kako da se ponašam, a da joj stavim do znanja da očekujem neki drk i pušenje![]()
Nije bas preporucljivo da trazi drk i pusenje preko porukeSMS ili tel i naj jednostavnije trazi trrmin sa Sarom 30, 60 ili 90 min , a ona ce te pitati sta hoces![]()
Veruj mi, ovde mnogim ljudima mora da se nacrta...... Znas koliko mi se devojaka zalilo da ih preko porukw ispituju sve.Ne nisam ni mislio vec kad ode sa sarom u sobu dogovori se otvoreno sve
daj kontakt od hanePisao sam vec da se meni Hana naljutila sti nisam hteo samo drk![]()
ZnamVeruj mi, ovde mnogim ljudima mora da se nacrta...... Znas koliko mi se devojaka zalilo da ih preko porukw ispituju sve.
u kom salonu je radilaHana je otisla , promenila par salona . Nisam je ispratio gde je sad ali radi masaze
Gde se tu u oglasu vidi broj telefona?Jeste to je sakura na novoj lokaciji. Mislim da je sad kod slavije
Klikni na pozoviteGde se tu u oglasu vidi broj telefona?
Jel si bio?Relax masažu sa završnicom medju sisama![]()
Bio sam, lepo iskustvo. Velike prirodne grudi. Zena super izgleda za svoje godJel si bio?
Jel za preporuku otici?
Debela debela da nema dalje. Ako to voliš okTajči YUBC, kakva su iskustva? Planiram sutra da idem.
Jel moze broj?Bio sam, lepo iskustvo. Velike prirodne grudi. Zena super izgleda za svoje god
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|