Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SMS ili tel i naj jednostavnije trazi trrmin sa Sarom 30, 60 ili 90 min , a ona ce te pitati sta hocesVenera nije aktivna na WA, a na Viberu nije o 7.11.
Je l zna neko kako da je kontaktiram (Saru)?
Dajte neki savet kako da se ponašam, a da joj stavim do znanja da očekujem neki drk i pušenje![]()
Nije bas preporucljivo da trazi drk i pusenje preko porukeSMS ili tel i naj jednostavnije trazi trrmin sa Sarom 30, 60 ili 90 min , a ona ce te pitati sta hoces![]()
Veruj mi, ovde mnogim ljudima mora da se nacrta...... Znas koliko mi se devojaka zalilo da ih preko porukw ispituju sve.Ne nisam ni mislio vec kad ode sa sarom u sobu dogovori se otvoreno sve
daj kontakt od hanePisao sam vec da se meni Hana naljutila sti nisam hteo samo drk![]()
ZnamVeruj mi, ovde mnogim ljudima mora da se nacrta...... Znas koliko mi se devojaka zalilo da ih preko porukw ispituju sve.
u kom salonu je radilaHana je otisla , promenila par salona . Nisam je ispratio gde je sad ali radi masaze
Gde se tu u oglasu vidi broj telefona?Jeste to je sakura na novoj lokaciji. Mislim da je sad kod slavije
Klikni na pozoviteGde se tu u oglasu vidi broj telefona?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|