Znaci kaca ce zuljeve da dobije ahhahahahahahahahahaha
Pa brate red je
Dovoljno se folirala u Neftisu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci kaca ce zuljeve da dobije ahhahahahahahahahahaha
Kako izgleda ta tvoja AnÄela..uspeceÅ” brate valjda da je polozis preko stola u dogy..?Idem danas kod Andjele da probam da promenim misljenje hahahah u sobi smo ptvi put uvek me iza paravana masirala
MoraŔ da poneseŔ i nakurnjak jer se masaža radi sa otvorenim prozorom a ide zimaAj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
SkapiraÄe za nedelju do dve, da treba da poniÅ”ti nova pravilaAj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
Prvo nije Ana, nego Silvana. A drugo oterao sam je u kurac.Žena 3 puta mi zakazuje masazu, ja dodjem kaže zauzeto neÅ”to sam pogreÅ”ila. Žena je totalna budala. Glumi mafiju, a pojma nema ni oÄemu. Kao ne zna Å”ta se radi u salonu. Zato viÅ”e tamo i ne idem.Mnogo mi ide na kurac zena, baaas bass, ne znam sta izigrava, otvoricu salon i uzecu joj sve devojke pa nek se slika. Ionako im daje 800 din po masazi zato i drkaju kurceve
Pa tako Äe i biti, mada imaju neki likovi od 75 godina koji vidim redovno dolazi da ih klinke vraÄaju u životTrebalo bi da je bojkotujemo kolektivno i da se klinke raspuste
kako si prosao da li ti je drkala?Idem danas kod Andjele da probam da promenim misljenje hahahah u sobi smo ptvi put uvek me iza paravana masirala
Ana iz Aurore?Aj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
Nina extra lik samo nemoj kod nje za drkJe l bio neko na Nbg kod Dolce Vita? Kristina Orlovic
Pa zar mislis da one ne citaju komentareAna iz Aurore?
Ako je Ana iz Aurore da ne zovem onda viŔe.Pa zar mislis da one ne citaju komentare![]()
|
UÄiteljica iz predgraÄa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|