I
Jedva
Morao dan ranije
i jaTo se već dešava. Vidim aurora krcata ali sam zakazao
Jedva
Morao dan ranije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jaTo se već dešava. Vidim aurora krcata ali sam zakazao
Znaci kaca ce zuljeve da dobije ahhahahahahahahahahaha
Kako izgleda ta tvoja Anđela..uspeceš brate valjda da je polozis preko stola u dogy..?Idem danas kod Andjele da probam da promenim misljenje hahahah u sobi smo ptvi put uvek me iza paravana masirala
Moraš da poneseš i nakurnjak jer se masaža radi sa otvorenim prozorom a ide zimaAj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
Skapiraće za nedelju do dve, da treba da poništi nova pravilaAj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
Prvo nije Ana, nego Silvana. A drugo oterao sam je u kurac.Žena 3 puta mi zakazuje masazu, ja dodjem kaže zauzeto nešto sam pogrešila. Žena je totalna budala. Glumi mafiju, a pojma nema ni očemu. Kao ne zna šta se radi u salonu. Zato više tamo i ne idem.Mnogo mi ide na kurac zena, baaas bass, ne znam sta izigrava, otvoricu salon i uzecu joj sve devojke pa nek se slika. Ionako im daje 800 din po masazi zato i drkaju kurceve
Pa tako će i biti, mada imaju neki likovi od 75 godina koji vidim redovno dolazi da ih klinke vraćaju u životTrebalo bi da je bojkotujemo kolektivno i da se klinke raspuste
kako si prosao da li ti je drkala?Idem danas kod Andjele da probam da promenim misljenje hahahah u sobi smo ptvi put uvek me iza paravana masirala
Ana iz Aurore?Aj sto sam se uspavao, nego sto mi stize poruka od ane kao je l znam za nova pravila, ja reko koja, kaze od sad morate i donji ves i peskir, ja reko hvala necu vise dolaziti
Nina extra lik samo nemoj kod nje za drkJe l bio neko na Nbg kod Dolce Vita? Kristina Orlovic
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|