Biće revanšJebiga nisam imao sreće prvi put i još iza onog paravana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće revanšJebiga nisam imao sreće prvi put i još iza onog paravana![]()
Aaaaa iza paravana, e pa zatoJebiga nisam imao sreće prvi put i još iza onog paravana![]()
Jel to nešto skoro, i kako si stupio u kontakt sa njom?Ja sam bio 3 puta kod Jelene. Prvi put samo bzvz masaža. Drugi put masaža i prosečan drk. A treći put sam hteo da je jebem, medjutim nije htela ali sam joj svršio na sise i po
Jel to pričaš za tu Jelenu iz Zemuna?Ja sam bio 3 puta kod Jelene. Prvi put samo bzvz masaža. Drugi put masaža i prosečan drk. A treći put sam hteo da je jebem, medjutim nije htela ali sam joj svršio na sise i po licu![]()
Prošle godine je to biloJel to nešto skoro, i kako si stupio u kontakt sa njom?
U suštini nisi bio zadovoljanProšle godine je to bilo![]()
NisamU suštini nisi bio zadovoljan
bio sam ja jeste Kaca Bosanka iz neftisaPa ako se neka javi sa bosanskim naglaskom, nema sumnje da je ona, ne moramo ni ići![]()
Majke ti,kakva je? Jel vredi? Ja nju pamtim kao dobru picku,koja ne zna da masirabio sam ja jeste Kaca Bosanka iz neftisa
sada je u aurori
sada svi vi iz neftisa koji ste pogodili stativu kod nje navaljujte
Ne znam za Aleksandru....ali Teodora me je radila jednom.Nije mi delovalo kao da radi nesto vise od lose masaze. ALi nije losa riba....dobra guzica.vredi riba je dobra 5 soma masaza ali ni m od masaza ali izdrka fino.
ajmo da razjasnimo kod kojih devojaka iz neftisa moze da se dobije drkanje uz masazu zato sto nebi da experimentisem da zapnem kod neke i da gubim i vreme i novac
meni sh interesantne teodora i aleksandra
da li ima neko info da li drkaju one
Jovana ti ti je sigurna za to,ali mozda ces morati da ides kod nje jednom,dva puta...da te upozna.vredi riba je dobra 5 soma masaza ali ni m od masaza ali izdrka fino.
ajmo da razjasnimo kod kojih devojaka iz neftisa moze da se dobije drkanje uz masazu zato sto nebi da experimentisem da zapnem kod neke i da gubim i vreme i novac
meni sh interesantne teodora i aleksandra
da li ima neko info da li drkaju one
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|