Samojako777
Active member
AleksandraKod koga si bio ? Ko te masirao?
A ima jedna starija teta bomba
Ne znam da li radi i ona masaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AleksandraKod koga si bio ? Ko te masirao?
Pa ja ih godinama masiramKo gleda higijenu pored onakvih devojaka. Ne zna se koja je bolja od koje i koja više hoće da se skine
Još malo biće zamene, one gole leže a mi ih masiramo
kod koje idesNeftis bio prvi put samo masaza za sada, ali idemo i drugi put naravno.Bas ok devojke i atmosfera
Od ovih sto si naveo, sada su tu samo Jovana i Teodora. Ostalih već duže vreme nema. Jelena će se možda vratiti. Ali nije sigurno. Šteta ako se povuče.Inace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk
Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio
Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta
To je Kaća bosanka iz neftis aPisalo se par stranica nazad da Aurora ima novu devojku. Kaća.
Bio neko kod nje ?
Il je Kaća iz VenereTo je Kaća bosanka iz neftis a![]()
To je Kaća bosanka iz neftis a![]()
jeste kaca bosanka hahahahahhaTo je Kaća bosanka iz neftis a![]()
Možda se ofarbala. Novi posao, novi stajlingNije iz Netfisa,zato sto mi je MIa rekla da je plavusa.
Hahhahahhahaha.....sjajno :-D.Nova godina,nova ja :-DMožda se ofarbala. Novi posao, novi stajling
Bilo bi dobro da jeste ona. U Neftisu kod nje je bila stativa, sad bi došla mečki na rupu![]()
Pa Kaća visoka iz neftisa je smedja više vuče na plavoNije iz Netfisa,zato sto mi je MIa rekla da je plavusa.
Moraš je osetiti u novom salonu sa novom frizuromPa ako se neka javi sa bosanskim naglaskom, nema sumnje da je ona, ne moramo ni ići![]()
Bila, ne bila, ja cu sledece nedelje da odem da je overimMoraš je osetiti u novom salonu sa novom frizurompreko tel ima tona ali nema slike
![]()
Ima nas raznih ali novo je novo, pa makar bio i FićaBila, ne bila, ja cu sledece nedelje da odem da je overim
Pokušao sam zakazati u petak, ali su mi rekle da nema ništa slobodno
Izgleda da nisam jedini koji voli nove devojke![]()
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|