Sava21
Member
mislim da je bilo 3000 ili 3500Koliko naplaćuje sa drkicom? I da li radi još nešto preko drkice?
masaza i drkica, nisam pitao za vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je bilo 3000 ili 3500Koliko naplaćuje sa drkicom? I da li radi još nešto preko drkice?
Ne znam sta je ali bukvalno najbolja masaza i drkali je baba...
Oglasava se na svastari, masaza banovo brdo.
Neftis je sa svim manama za mnoge salone užitak....Inace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk
Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio
Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta
Neftis je i pored svojih mana za većinu užitak.Inace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk
Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio
Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta
Pa isti je broj.
Jedino ako je stavila sliku neke klinkePa isti je broj.
Čime se sve služe bakuteJedino ako je stavila sliku neke klinke
Mislim da nisu iste osobe. Bio sam i kod Dragane na Mirijevu i kod devojke u Francuskoj ulici. Obe su dale drk ali Dragana i jeftinija i bolje uradilaJedno pitanje. Jel ta iz Mirjevskog nije ta Dragana iz Francuske o kojoj pisali?
Citam i slican sistem rada.
Pa me zbunilo.
![]()
Jeste to je ta, bio sam kod nje i nekad radi neka devojka sa njom oko 30 godina
Sta radi mladja? Zvao sam je malopre kaze 4-6k detallje na licu mestaI kako izgleda ta mladja?Jeste to je ta, bio sam kod nje i nekad radi neka devojka sa njom oko 30 godina
Po meni za izbegavanje bakuta ispoštuje ali je ružna i debela a ova mladje otaljava ne radi joj se sigurno jedno od gorih iskustava
https://www.instagram.com/e
Mislim da nisu iste osobe. Bio sam i kod Dragane na Mirijevu i kod devojke u Francuskoj ulici. Obe su dale drk ali Dragana i jeftinija i bolje uradila
kselencija_masaza_beograd?igsh=MWR6dmFncWpyM3R5OQ==
Bio neko?
Jel uspeo neko kod Dragane da dobije neki sex bar? Pitao sam je jednom i nece, mozda je do mene.
Mislim da nisu iste osobe. Bio sam i kod Dragane na Mirijevu i kod devojke u Francuskoj ulici. Obe su dale drk ali Dragana i jeftinija i bolje uradila
Znaci na MirjevskiMislim da nisu iste osobe. Bio sam i kod Dragane na Mirijevu i kod devojke u Francuskoj ulici. Obe su dale drk ali Dragana i jeftinija i bolje uradila
Radi i pušenje cena je oko 6-7 ali uopšte se ne trudi da nisam bio napaljen oterao bih je u kurac i otišaoSta radi mladja? Zvao sam je malopre kaze 4-6k detallje na licu mestaI kako izgleda ta mladja?
Na zalost kada sam bio ja sam naleteo na bakicu![]()
Bio sam ja, brutalne ribe rade, ali samo masaža, mada kakve su bolje i samo masaža kod njih, nego na nekom drugom mestu nešto viseDa li neko ima iskustva sa salonom Reset line luxury spa u katanićevoj 22?
Higijena je uzasTaj Neftis dodje kao regrutni centar za mlade maserke , svaka cast Ani
Ko gleda higijenu pored onakvih devojaka. Ne zna se koja je bolja od koje i koja više hoće da se skineHigijena je uzas
Da znaš da je tako, ne zna se koja je bolja od kojeBio sam ja, brutalne ribe rade, ali samo masaža, mada kakve su bolje i samo masaža kod njih, nego na nekom drugom mestu nešto vise![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|