Beograd Masaze - Review

Je l ona nova? Jer ova sto ja mislim na nju je dugo tu iako je klinka. Crvena malo u licu, cudna skroz. Prijatna ali cudna. Jer vidim na rasporedu sto mi salje gazdarica da ima dve andjele

Bio juce. Sve bas ovako. Maze i maze i prelazi rukom u krug dok si na stomaku posle te okrene i krene, ako joj se svidis malo se stipne i gricne. Ne skida se i ne zatvara usta, bar na pocetku. Ispitivala me od kulina bana sve o meni😂, posle kada krene da “pipa” sve je bilo super. Nije htela jos niti je bila navalentna. Jedina zamerka je sto joj telefon zvoni non stop, a hocu d’umrem kolko sam blizu svaki put bio. Na kraju sam seo na kraj stola i tu me zavrsila. Bila je obucena skroz i nisam je pipao i persira sve vreme. To su neki prvi utisci
Odakle da krenem?

Resio da posetim Gagu, jer sam tu u kraju, pa mi je zgodno.
Sto se dogovora tice, to mi je bio hit. Ja msm da smo se culi jedno 4x.

Dogovorim termin u 22:30, ali posto je videla da mi je mozda to delovalo kasno, kaze da je pozovem u 20h da vidi da li more nesto ranije. Nekako smetnem sa uma da je pozovem, kad - ona zove (nisam video da je zvala). Pozovem je u 20:45, da vidim sto me zvala, a ona me podsada da sam trebao da je pozovem u 20h, I da vidi da li mogul da stingem za 15 min. Ja joj kazem da necu moci, kaze ona da je pozovem u 21:40 da mi kaze da li moze u 22 mozda. Ja vec ne verujem sta se desava, ali ok - jasno mi je da ona pokusava da mi izadje u susret da imam termin ranije, ali isti mi k***** da l' je u 22 il' u 22:30 kao sto smo dog.

Tad kad smo se culi, pita me da li mi je ok pola sata. To mi je bilo bzvz. Verovatnio je pitala zbog uklapanja klijenata ali to ni'e moj problem i ako sam trazio sat h trebala bi da ispostuje. Ali, ok. Racunam, mozda i pola h bude previse.

Napomenula mi je da kad dodjem da je pozovem, ali ako se ne javlja da budem uporan. Da nisam imao prilike da procitam vec neke recenzije (i to da je malo cudnjikava) pomislio bih da me salje "po burek".

Nisam bas u fazonu da dodge na lokaciju, a ond apokusavam pola sata nekoga da dobijem. Srecom - to niej bio slucaj.

Sto se tice dolaska, kao sto su vec neki pre mene rekli - ima procedura. Pridrzavas se, i sve bude ok.

Ulazim u stan, skidam se ona mi daje neki pseskiric ako hocu da se tusnem. Kazem da sam cist k'o Suza, i da zelim samo da operem ruke. Predlaze da uzmem neke papuce, posto veruje da je klijent pre mene ostavo malo mokro.

Kupatilo k'o kupatilo. Nisam ocekivao nista spec, ali vrata od kupatila skripeeeee k'o u horor filmovima.
Msm da bi neko trebao od stalnih klijenata da se ponudi i da to podmaze.

Elem, skidam se ja, onda komentarise moju misicnu masu i pita me da li sam nesto trenirao, dok se skidam.

Lezem na ledja, i krece mazanje (kao sto je vec receno) sa nekim mlekom, ali kad krene da utrlja osetis neku vrelinu. Ne znam da li "podgreva" to mleko ili sta ali nije najprijatniji osecaj.

Sto se blajva tice, ja sam takodje jedna od retkih budala koji joj je dao (hvala kolegama na potencijalnom virusu), ali ...ne mogu da kazem da nije prijalo. Blajv mi je u stvari bio najbolja stvar. Neki vole deep i agresivno, ja generalno vise volim sporije. Drugaciji senzibilitet - molim bez bacanja hejta.

Sve vreme mi govori da sam izuzetno pametan.

"Vi ste tako pametni, i retorika vam ide od ruke, kao da ste advokat." "Jako lepo razmisljate, kao da ste ekonimista."

Kao da je sve vreme pokusavala da skapira cime se bavim.

Sad ide najluiji deo: skrene mi paznju da je prolo pola h (a ja nisam ni svrsio), i ja rek'o da se obucem da onaf nesrecnik posle mene, ne cvokoce po zimi ispred grade.

Medjutim, njoj to nekako nije leglo, i kao da ona proba jos malo, i savetuje mi da se "koncentrisem".

Blajva, drka.... nema svrsa. Insistira na tome da me zavrsi, ja podsecam na to da neko posle mene sigurno "ceka" (i ako sam siguran 100% da nije imala nikog posle mene) i kazem da je sve ok i da cu "doci opet".

Suma sumarum: leg'o mi je blanc necu da łazem. Dobro sam drk i blajv od skoro sat vr, a naplatila mi je pola h (najgore je sto sam gledao samo da izadjem, i totalno sam zaboravio da joj dam dodatnu lovu za tih sat vr.).

Neko rece, da je napadena dusa, i ještě, ali ono sto mi je bilo upecatljivo je da je u ovoj dzungli punoj krokodila, ona jedna stvarno neiskvarena osoba (to se danas jako retko srece).

Ponovicu jos jednom najverovatnije da bih joj dao ono sto sam ostao duzan, i da proba da se revansira.

Inace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk

Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio

Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta
Andjela naj jaca , nekad moze sve a nekad nista

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad