Samojako777
Member
Crna, definitivno naj guza gradaTo ova nova plava andjela ili ona crna? Ona crna mi je bas bas bezveze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crna, definitivno naj guza gradaTo ova nova plava andjela ili ona crna? Ona crna mi je bas bas bezveze...
Skracuje masazu, masaza nista spec pritom sva nesto polu uplasena, uzurbana, pa kucka po telefonu. Jovana i Teodora za nju izmislile zivot
Pošalji mi u Dm taj rasporedJe l ona nova? Jer ova sto ja mislim na nju je dugo tu iako je klinka. Crvena malo u licu, cudna skroz. Prijatna ali cudna. Jer vidim na rasporedu sto mi salje gazdarica da ima dve andjele
U veneri je ostala samo Sara dok sam ja išao pa sam se brzo prebacio na druge saloneDa li je neko bio skoro u Veneri? Koje su cene?
Jel jos radi? Imate li broj?Jel kod Cece matorke?![]()
Jel jos radi? Imate li broj?Jel kod Cece matorke?![]()
To je taJa mislim da je to ta Ema sto je radila u ekipi sa onom plavom, opasnom pickom sa Vracara. Ako je to ta, zgrada prekoputa Fontane. Bio sam kod nje na Milky stolu. Gledam slike, malo me podseca na nju. Ispravite me ako gresim.
Nuru sa Sarom je poseban izazov, kad legne sa svojih 0.15 tona, možeš odmah u Pirot da glumiš peglanu kobasicu, svesna je toga i iskusna je pa te kači sa strane i momenat medju sisama je nice touch...Sara iz Tantra soft touch
Sve u Soft touch rade drkicu, ima ih 3 i ja bih preskočio Saru, al ja volim tanje...Bitno je da bi mozda znali tacno koje sve rade drk,pa da ne idemo kod ovih sto ne idu.
Andjela naj jaca , nekad moze sve a nekad nistaInace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk
Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio
Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta
|
Tel: 064/677-677
|