Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja pre par dana, u pitanju je suturen u Zemunu, higijena nije bas na zavidnom nivou. Sto se nje tiče prijatna maserka , prosečna masaza i ok drkica sa tit jobom , sise prirodne i velikeDa li neko moze detaljno da opise Irinu, kakve sise ima i sta i kako radi?
Moze kontakt?Danas sam bio kod klinke koja radi u Majke Jevrosime (22 godine ) . 50€ pola sata i jako sam bio zadovoljan . Visoka,vitka , solidni ne pretjerani silikoni . Nije sad neka mega ljepotica ali sigurno nije akrep . Jako puno se potrudila u masaži leđa , kasnije grudima leđa i nakon toga Happy End koji je meni bio top . Tako mi ga je odlično odradila . Nije neke priče ,relativno kratko odgovara ali to je sad druga stvar potpuno .
imas link?Danas sam bio kod klinke koja radi u Majke Jevrosime (22 godine ) . 50€ pola sata i jako sam bio zadovoljan . Visoka,vitka , solidni ne pretjerani silikoni . Nije sad neka mega ljepotica ali sigurno nije akrep . Jako puno se potrudila u masaži leđa , kasnije grudima leđa i nakon toga Happy End koji je meni bio top . Tako mi ga je odlično odradila . Nije neke priče ,relativno kratko odgovara ali to je sad druga stvar potpuno .
00 381 65 5846 194Moze kontakt?
Hvala00 381 65 5846 194
Kako si stupio u kontakt sa njom malo ju je tesko dobiti? Jesi je zvao ili preko what's up?00 381 65 5846 194
Preko vibera pošalji poruku ( mislim da se ne javlja na poziv ) . Na WA isto ne odgovara , samo viber .Kako si stupio u kontakt sa njom malo ju je tesko dobiti? Jesi je zvao ili preko what's up?
Brate moj, pa imas milion preporuka i recenzija za masazu na forumu, procitaj par strana majku mu.Moze neka preporuka za sutra za masazu pa ako nema oral moze i ručna
A jel su ti oni sami spomenuli ds ne rade tu masazu ili si ih ti pitao? Ako si ih direktno pitao, kao sto verujem da jesi,onda nemoj da ides. Uostalom, tamo se dobija nesto vise posle nekoliko odlazakaLjudi, zvao sam Veneru da zakažem i rekli su mi da rade masažu relax od 4000, da ne rade od 7000, postoji li caka neka da se pita za nešto više ili ne? Ne želim da odem samo na masažu za 4000 soma ukoliko može nešto više da se izbunari, savet?
pa ostavi im 7000 ako imas viska ...a onda pitaj sta si trebao dobiti za taj novacLjudi, zvao sam Veneru da zakažem i rekli su mi da rade masažu relax od 4000, da ne rade od 7000, postoji li caka neka da se pita za nešto više ili ne? Ne želim da odem samo na masažu za 4000 soma ukoliko može nešto više da se izbunari, savet?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|