Black edition masaze
Salon za masaze kod Djeram pijace na Zvezdari, parking obezbedjen, za vise informacija pozvati na broj!
Verovatno je neko pisao, ali ne mogu da nadjem gde... iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene interesuje...![]()
Black edition masaze
Salon za masaze kod Djeram pijace na Zvezdari, parking obezbedjen, za vise informacija pozvati na broj!www.halooglasi.com
I mene interesuje...
Ciganka, fora kao black edition ovo ono, dodjes ona ko mrtvo puvalo masira, ne radi nikakve drkice i ostalo, a i da radi ne bih joj dao. Prica o decku, hvali te, jede govna sve u svemu. Nikakva je![]()
Black edition masaze
Salon za masaze kod Djeram pijace na Zvezdari, parking obezbedjen, za vise informacija pozvati na broj!www.halooglasi.com
Ima bar milion bela vista profila na insta...Da li je neko bio u Bela Vista, reklamira se na insta?
Ima bar milion bela vista profila na insta...
www.instagram.com
Pa ovo je pusilica_beautu, nije bela vista.![]()
@puslica_beauty • Instagram fotografije i videozapisi
Pratitelja: 5,549, prati: 7,249, objava: 46 – Pogledajte fotografije i videozapise @puslica_beauty na Instagramuwww.instagram.com
Bio sam ja kod ove klinke. Masaža joj je ok ali ništa preko toga. Za te pare možeš 2 puta da se izmasiraš u bilo kom salonu i da dobiješ takvu ili čak bolju uslugu. Da bi dobio nešto više moraš da se otvoriš 5 glava, da iznajmiš stan i dolaze ona i njena drugaricaPa ovo je pusilica_beautu, nije bela vista.
Ne. Skroz je obučena i nedozvoljava da se dodiruje.Pre je bila Bela Vista, sad je promenila, hvala na info. Da li bar se bar na masazi skida, handjob?
Da li bar hoće drkicu da ti baci?Ne. Skroz je obučena i nedozvoljava da se dodiruje.
Neće. Osećam i kad bi htela, tražila bi bar 200e. Mala je teški psiho. Umislila da mi muškarci dolazimo kod nje jer smo se ukočila pa će da nam pomogne masažom, a u stvari mi se jedino dole ukočimo a za taj "problem" neće da pruži rešenjeDa li bar hoće drkicu da ti baci?
to je realna opcija ili nagađas?Bio sam ja kod ove klinke. Masaža joj je ok ali ništa preko toga. Za te pare možeš 2 puta da se izmasiraš u bilo kom salonu i da dobiješ takvu ili čak bolju uslugu. Da bi dobio nešto više moraš da se otvoriš 5 glava, da iznajmiš stan i dolaze ona i njena drugarica
Odavno ne radiBila je u zgradi iza Lav auta jedna dobra crnka na 3. spratu, masaža extra drkica oce da svrsi ako je diras ,,,msm da je Maja ,,, jel bio neko skoro ili je dobio vise od drkice
Realna opcija. To sam ja doživeoto je realna opcija ili nagađas?
To ti je kad polupismeni kurva pomisli da je doktor ortoped.Neće. Osećam i kad bi htela, tražila bi bar 200e. Mala je teški psiho. Umislila da mi muškarci dolazimo kod nje jer smo se ukočila pa će da nam pomogne masažom, a u stvari mi se jedino dole ukočimo a za taj "problem" neće da pruži rešenje![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|