Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja pre par dana, u pitanju je suturen u Zemunu, higijena nije bas na zavidnom nivou. Sto se nje tiče prijatna maserka , prosečna masaza i ok drkica sa tit jobom , sise prirodne i velikeDa li neko moze detaljno da opise Irinu, kakve sise ima i sta i kako radi?
Moze kontakt?Danas sam bio kod klinke koja radi u Majke Jevrosime (22 godine ) . 50€ pola sata i jako sam bio zadovoljan . Visoka,vitka , solidni ne pretjerani silikoni . Nije sad neka mega ljepotica ali sigurno nije akrep . Jako puno se potrudila u masaži leđa , kasnije grudima leđa i nakon toga Happy End koji je meni bio top . Tako mi ga je odlično odradila . Nije neke priče ,relativno kratko odgovara ali to je sad druga stvar potpuno .
imas link?Danas sam bio kod klinke koja radi u Majke Jevrosime (22 godine ) . 50€ pola sata i jako sam bio zadovoljan . Visoka,vitka , solidni ne pretjerani silikoni . Nije sad neka mega ljepotica ali sigurno nije akrep . Jako puno se potrudila u masaži leđa , kasnije grudima leđa i nakon toga Happy End koji je meni bio top . Tako mi ga je odlično odradila . Nije neke priče ,relativno kratko odgovara ali to je sad druga stvar potpuno .
00 381 65 5846 194Moze kontakt?
Hvala00 381 65 5846 194
Kako si stupio u kontakt sa njom malo ju je tesko dobiti? Jesi je zvao ili preko what's up?00 381 65 5846 194
Preko vibera pošalji poruku ( mislim da se ne javlja na poziv ) . Na WA isto ne odgovara , samo viber .Kako si stupio u kontakt sa njom malo ju je tesko dobiti? Jesi je zvao ili preko what's up?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|