Beograd Masaze - Review

Znači, kad ugovorim ter
10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno 🙂
Ja sam njen stari klijent, još dok je radila u gradu kod Vuka.
Ma devojka je odlična, ako ovo čita, šaljem joj ❤️
Znači, kad ugovorim termin da je pitam uživo slobodno za paket od 10000? 😊

Pozdrav kolege, da li se zna nešto o ovoj devojci? Baš upadljiv oglas a ne sećam se da je igde pomenuta.

10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno 🙂
Jel ima neki link, slike?

Brate 10.000 za masazu i drk,zar nije to puno?🙂

Brate 10.000 za masazu i drk,zar nije to puno?🙂
Biće još malo i 20.000 din. Sve dok ima velike potražnje za ovim uslugama cena će rasti. Evo čitam komentare za ovu Aleksandru. Hvale je do neba a ja sam kod nje bio 5 puta, ništa specijalno. Devojka jeste ljubazna i lepa ali Silikoni daleko od lepih. Velike jesu ali zrele za rekonstrukciju . Drk kod nje je toliko amaterski da sam u jednom trenutku pomislio da ništa nije jela 5 dana. Sve nešto mlohavo. Vidi se da radi sve ovo jer je primorana i nema drugi izbor. Zato momci navalite kod nje, ja sigurno neću. Za te pare možeš dobro jebati .

💪 🙂 👌

Biće još malo i 20.000 din. Sve dok ima velike potražnje za ovim uslugama cena će rasti. Evo čitam komentare za ovu Aleksandru. Hvale je do neba a ja sam kod nje bio 5 puta, ništa specijalno. Devojka jeste ljubazna i lepa ali Silikoni daleko od lepih. Velike jesu ali zrele za rekonstrukciju . Drk kod nje je toliko amaterski da sam u jednom trenutku pomislio da ništa nije jela 5 dana. Sve nešto mlohavo. Vidi se da radi sve ovo jer je primorana i nema drugi izbor. Zato momci navalite kod nje, ja sigurno neću. Za te pare možeš dobro jebati .
Potpuno se slažem
Žena jeste vrlo prijatna i kulturna (meni je npr non stop persirsla iako smo tu godina, a ja naravno odmah prešao na ti, i bilo je vrlo simpatično kad mi je rekla “odgovara li Vam da Vam ovako drkam kupac ili želite jače”, ili “možete mi izvaditi sise iz brusa i možete ih dirati, mada to ne dozvoljavam”🤣), čist i nov stan, udoban sto i masaža jeste zaista odlična, možda i najbolja na kojoj sam bio
Ali doplata za drk 4-5 hiljada je zaista previše, sa ne kažem teško dranje

momci, znaci masaza kod slavije ili " slavija masaza" sa halo oglasa. pisao sam vec o tome pre neki dan. mekenzijeva 29, interfon 28. znaci stvano je zaista samo i to samo jebena masaza u pitanje. prvo sam bio sa nekom milenom plavom.. ona koja se zacudila da sam trazio i drk.. "kao za 5 godina to joj se nije jos desilo " ( da sigurno ) a stan i lokacija zaista deluje kao da je upravo to.

elem bio i drugi put jel mi je kolleginica njezina zaista nije dala mira. to je ta za koju sam rekao.. da deluje da bi ona mozda htela. znaci ovaj put zakazao sa tom klinkicom, nevena se zove.. i stvarno slatka mala.. oblik dupeta 9, lice secer. i jbt opet nista. jos je hvatam za guzu a ona se smeska.. pa nemojte, molim vas... hi hi... i opet ja.. ali nista. tako da zaobidjite tu adresu. waste of time.

ima jos i ovaj baanthai, thai masaza vracar. ima drk, pa i pusenje ali su ribe krs...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh