Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radi ali jos nisam bio, trazi 5000 , neko bio ?
Koliko te je to koštalo sve? I kako si trazio masazu na podu i drk? Zbog toga mi se najvise ide..Još jednom da vam skrenem pažnju za Aleksandru iz Tošinog Bunara. Devojka je jako ljubazna i prijatna, stan u kom radi je vrhunski, kao i higijena i njena lična higijena takođe. Dakle, nemojte biti debili, nije ona za svakog, morate biti kulturni sa njom, ne napadni. Meni je radila masažu sa grudima na podu dole, prelepo je bilo, plus završnica uz drkanje. Plus što su njene masaže savršene, ne znam ima li boljih u Beogradu, ima efekta dosta i lepo se čovek oseća. Mislim da ona ne može da ide u kategoriju kao sve ostale, ipak je ona nešto posebno. Zaista, masira ja mogu slobodno da kažem najbolje, to je moje mišljenje, a intimna zona plus masaža grudima je šlag na tortu.
10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećnoKoliko te je to koštalo sve? I kako si trazio masazu na podu i drk? Zbog toga mi se najvise ide..
Deluje baš pristojno devojka ne bih da je uvredim..
Znači, kad ugovorim termin da je pitam uživo slobodno za paket od 10000?10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno
Ja sam njen stari klijent, još dok je radila u gradu kod Vuka.
Ma devojka je odlična, ako ovo čita, šaljem joj![]()
Jel ima neki link, slike?10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno
Ko je ta u zemun poljuu Zemun polju masaza sa pusenjem 4000
Brate 10.000 za masazu i drk,zar nije to puno?10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno
Biće još malo i 20.000 din. Sve dok ima velike potražnje za ovim uslugama cena će rasti. Evo čitam komentare za ovu Aleksandru. Hvale je do neba a ja sam kod nje bio 5 puta, ništa specijalno. Devojka jeste ljubazna i lepa ali Silikoni daleko od lepih. Velike jesu ali zrele za rekonstrukciju . Drk kod nje je toliko amaterski da sam u jednom trenutku pomislio da ništa nije jela 5 dana. Sve nešto mlohavo. Vidi se da radi sve ovo jer je primorana i nema drugi izbor. Zato momci navalite kod nje, ja sigurno neću. Za te pare možeš dobro jebati .Brate 10.000 za masazu i drk,zar nije to puno?![]()
10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećno
Potpuno se slažemBiće još malo i 20.000 din. Sve dok ima velike potražnje za ovim uslugama cena će rasti. Evo čitam komentare za ovu Aleksandru. Hvale je do neba a ja sam kod nje bio 5 puta, ništa specijalno. Devojka jeste ljubazna i lepa ali Silikoni daleko od lepih. Velike jesu ali zrele za rekonstrukciju . Drk kod nje je toliko amaterski da sam u jednom trenutku pomislio da ništa nije jela 5 dana. Sve nešto mlohavo. Vidi se da radi sve ovo jer je primorana i nema drugi izbor. Zato momci navalite kod nje, ja sigurno neću. Za te pare možeš dobro jebati .
Koje su cene u Baanthai?momci, znaci masaza kod slavije ili " slavija masaza" sa halo oglasa. pisao sam vec o tome pre neki dan. mekenzijeva 29, interfon 28. znaci stvano je zaista samo i to samo jebena masaza u pitanje. prvo sam bio sa nekom milenom plavom.. ona koja se zacudila da sam trazio i drk.. "kao za 5 godina to joj se nije jos desilo " ( da sigurno ) a stan i lokacija zaista deluje kao da je upravo to.
elem bio i drugi put jel mi je kolleginica njezina zaista nije dala mira. to je ta za koju sam rekao.. da deluje da bi ona mozda htela. znaci ovaj put zakazao sa tom klinkicom, nevena se zove.. i stvarno slatka mala.. oblik dupeta 9, lice secer. i jbt opet nista. jos je hvatam za guzu a ona se smeska.. pa nemojte, molim vas... hi hi... i opet ja.. ali nista. tako da zaobidjite tu adresu. waste of time.
ima jos i ovaj baanthai, thai masaza vracar. ima drk, pa i pusenje ali su ribe krs...
kazu kraljica anala. ja nisam bio a hteo bi.pisao Stasi za termin danas. Ovu Milu sa SA bi jebavao. kazete dobra ?
![]()
Radi ali tek od februara 2026radi ali jos nisam bio, trazi 5000 , neko bio ?
Bio sam pre par godina tamo. Crnka neka me masirala. Sasvim korektno... U susednoj prostoriji, veličine špajza je sedeo neki batica, gledao na tv neki rijaliti...se tice ege, dobar sajt. agencija hunny bunny je okey jel traze 150 e / za sat. ribe su na BW. Bio sam sa ovom Sabinom. top picka, luda za sex.
inace sajt nas sisa ko ovce.
u zadnje vreme braziljanke poskupile i dosta fotosopirane.
salon za masazu mekenzijeva. oglas je slavija masaza, realno se zovu sunshine. bio sam prosle nedelje. 2 ribe. jedna mi je delovala raspolozena, lepa mladja brineta ali je upravo zavrsila smenu. Druga kolleginica neka plava. nista samo masaza. kaze za 5 godina nikad nije imala takav slucaj lol !
evo link
![]()
Slavija masaže
U našem salonu na Slaviji nudimo više vrsta masaža: relax, sportska, terapeutska, kraljevska, gazenje. Dočekaće Vas strucne i ljubazne maserke koje će Vamwww.halooglasi.com
Poziv da, ali ne ocekuj previsepustio poruku preko whatsapp Sanji.. nvb.. lepa profil slika. ali nema jos odgovor. nisam bio jos kod nje. mozdabolje da se zove prvo ?
nisam je dobio ni na tel, ni preko whatsapp. pokusavao paar putaDa li samo ja ne vidim sve strane ove teme?
Poziv da, ali ne ocekuj previse
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|