Male i sitne..ko da sam pedofil..zato se i okrenuo i zahvalioPrave? Velike? Imas li neki kontakt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Male i sitne..ko da sam pedofil..zato se i okrenuo i zahvalioPrave? Velike? Imas li neki kontakt?
Ok, al daj kontakt za nas koji ne bi da se okrenemo i zahvalimo...Male i sitne..ko da sam pedofil..zato se i okrenuo i zahvalio
jedino tacno sto si napisao je da je niskae danas bio kod Maje u N.Heroja, sve ugovoreno bez cene i ona na vratima,mala ko detence a ne zna ni da kaže sta sve radi, sitna , simpaticna ali tesko da bi mi se digao bas na takvu klinku,,jbg, usledio je na levo krug !,,i vizuelni efekat ima svoj udeo zar ne? sve u svemu smanjuje se broj dobrih maserki koje te nalože i dobro rade i hoce da ti pruže erotiku...znaci daj da rascivijamo i ove salone... Aurora po najavama odlicna ali ne rade svakog dana iste ribe...Venera stil ne radi narednih par dana,,,,Efharisto Sanja takođe na pauzi jesenjoj....ćim ih posetim recenzija sledi!
Pa cekaj jel to onda na kraju ova Majajedino tacno sto si napisao je da je niska
Sve drugo si omasio, tj nisi ni bio kod Maje, pa ti je bolje da ne lupetas ovuda i dovodis ljude u zabludu
Maja klinka od 40 godina pobogu
btw sise su joj exrra
Oces adresu..Nheroja 9...itd..bio sam i takva jePa cekaj jel to onda na kraju ova Maja
Maja - 063236868 - Opstina NBG - 5K Drkanje
Jer to je jedino sto vidim , al mislio sam da nije to jer ovaj broj je povezan sa nekim restoranom zove se Kod Dvoglavog Orla??? A vidim niko se ne zali, ja kad sam probao 2puta na taj broj izbaci mi to + mi kazu da je greska kad sam pitao za masazu
Maja u N.Heroja 9...VI sprat..,? Bio brate ..niska bez sisa..bele helanke..crne ćega i kraj od erotikejedino tacno sto si napisao je da je niska
Sve drugo si omasio, tj nisi ni bio kod Maje, pa ti je bolje da ne lupetas ovuda i dovodis ljude u zabludu
Maja klinka od 40 godina pobogu
btw sise su joj exrra
Mozda bi ovo trebalo probati. Nisam cuo za nju. Koja je cena i koliko ima godina?Ne znam sta je ali bukvalno najbolja masaza i drkali je baba...
Oglasava se na svastari, masaza banovo brdo.
Ma samo sam pitao da li je to taj broj telefona, jel taj ili neki drugiOces adresu..Nheroja 9...itd..bio sam i takva je
Jel moze kod nje nesto vise od drkanja ili?Maja u N.Heroja 9...VI sprat..,? Bio brate ..niska bez sisa..bele helanke..crne ćega i kraj od erotike
Ima sigurno preko 50godina zena i super masira.Mozda bi ovo trebalo probati. Nisam cuo za nju. Koja je cena i koliko ima godina?
Bio ja,ali odmah pitao ima li drk. I idmah mi rekla nema. I ja se okrenem i odem. Inače ne bih vam preporučio. Starija žena, da ne kažem baba. Nema uzbuđenja baš nikakvog, ako drk tražite,i sise.Ima sigurno preko 50godina zena i super masira.
Recimo da ne ides kod nje ako trazis neku koja dobro izgleda nego ako zelis dobru masazu.
Cena je bila oko 3500 zadnji put kada sam bio. Mislim da je zavrsnica maksimum koji mozes da dobijes.
Drka ili ne drka? Ništa mi nije jasno ...Bio ja,ali odmah pitao ima li drk. I idmah mi rekla nema. I ja se okrenem i odem. Inače ne bih vam preporučio. Starija žena, da ne kažem baba. Nema uzbuđenja baš nikakvog, ako drk tražite,i sise.
Pa meni je rekla odmah da ne, ali vidim ovde da ima kome jeste. Ali i da drka ne bih ti preporučio.Drka ili ne drka? Ništa mi nije jasno ...
Maja u N.Heroja 9...VI sprat..,? Bio brate ..niska bez
Ona plava debelaZanimljivo da je za isti telefon oglas koji glasi devojka 25 godina.
Kad sam zvao pre neki dan glas mi je delovao mladje i rekla mi je da se oko cene masaze dogovaramo na licu mesta. Planirao sam da odem, ali ako je baba ipak ne bih. Pre koliko ste isli, mozda rade dve zene?![]()
💓Maksimalno opustanje💓 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Atraktivna, komunikativna maserka ti nudi vise vrsta masaza uz druzenje u mom prijatnom ambijentu 💓 Radim bezbolnu depilaciju 🥰 175/70/4 25 godina Parking Vam je obezbedjen Diskrecija je zagarantovana Zakazi svoj termin na vreme i prepusti se mojim neznim rukama 💋seksi-adresar.co
Moze link od oglasa ili broj od te?Ako mislis na onu Aleksandru plavusu sa Altine, zavisi kako kad joj se cefne. Voli stidljive momke. Mene je prvog pitala "jel radimo zavrsnicu ili ne" na sta sam rekao "da" i onda je rekla "onda je 5.000".
Ja isao nesto prehladjen, prepala se a posle i prestala da odgovara na porukeali nije nesto.
Elem, stavljala ga je medju sise, drkala sve to stoji ali opet.. ne lozi me toliko
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|