Beograd Masaze - Review

e danas bio kod Maje u N.Heroja, sve ugovoreno bez cene i ona na vratima,mala ko detence a ne zna ni da kaže sta sve radi, sitna , simpaticna ali tesko da bi mi se digao bas na takvu klinku,,jbg, usledio je na levo krug !,,i vizuelni efekat ima svoj udeo zar ne? sve u svemu smanjuje se broj dobrih maserki koje te nalože i dobro rade i hoce da ti pruže erotiku...znaci daj da rascivijamo i ove salone... Aurora po najavama odlicna ali ne rade svakog dana iste ribe...Venera stil ne radi narednih par dana,,,,Efharisto Sanja takođe na pauzi jesenjoj....ćim ih posetim recenzija sledi!
jedino tacno sto si napisao je da je niska
Sve drugo si omasio, tj nisi ni bio kod Maje, pa ti je bolje da ne lupetas ovuda i dovodis ljude u zabludu
Maja klinka od 40 godina pobogu
btw sise su joj exrra

jedino tacno sto si napisao je da je niska
Sve drugo si omasio, tj nisi ni bio kod Maje, pa ti je bolje da ne lupetas ovuda i dovodis ljude u zabludu
Maja klinka od 40 godina pobogu
btw sise su joj exrra
Pa cekaj jel to onda na kraju ova Maja

Maja - 063236868 - Opstina NBG - 5K Drkanje
Jer to je jedino sto vidim , al mislio sam da nije to jer ovaj broj je povezan sa nekim restoranom zove se Kod Dvoglavog Orla??? A vidim niko se ne zali, ja kad sam probao 2puta na taj broj izbaci mi to + mi kazu da je greska kad sam pitao za masazu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh