Beograd Masaze - Review

Ma gde se skida, smaračica teška
Umislila da je neka presveta maserka a pojma nema čak ni o masažama🤣🤣🤣
To je ta fora dok je ne provale umisle da si neke doktorke ortopedi i fizijatri a obične kurve. Ja pitam odmah kad dođem ako neće preko telefona da kaže šta sve nudiš i ako nema ništa odmah odem. Mene to mazanje uljem smara i gadimi se, ja ako ima nešto kažem e što manje to ulje.

To je ta fora dok je ne provale umisle da si neke doktorke ortopedi i fizijatri a obične kurve. Ja pitam odmah kad dođem ako neće preko telefona da kaže šta sve nudiš i ako nema ništa odmah odem. Mene to mazanje uljem smara i gadimi se, ja ako ima nešto kažem e što manje to ulje.
A što uopšte ideš na masažu kad te to smara, pa sve te ostale stvari bez masaže dobiješ na milion drugih mesta i oglasa gde je mnogo veća ponuda žena nego na samim masažama?

Nece devojke svakome ni da odrade drk. Vi neki preporucite, njima se usija telefon
i onda se smore. Onda bole ruke, zamisli par vas koji tesko svrse a svako trazi drk.

Salim se, ja bih proverio neke informacije 😉

To je neka standardna priča, imaš pun kurac likova, koji odu, sviđa im se riba a nemaju petlju da pitaju, pa plasiraju priču da radi drkicu i onda neko drugi ode i proveri/ispali se 😁
To sam ja rekao, pa sad mozes da verujes ili ne jbg... Izdrkala mi je, pitao sam je i da mi popusi rekla je da to ne radi da je gadljiva.

e danas bio kod Maje u N.Heroja, sve ugovoreno bez cene i ona na vratima,mala ko detence a ne zna ni da kaže sta sve radi, sitna , simpaticna ali tesko da bi mi se digao bas na takvu klinku,,jbg, usledio je na levo krug !,,i vizuelni efekat ima svoj udeo zar ne? sve u svemu smanjuje se broj dobrih maserki koje te nalože i dobro rade i hoce da ti pruže erotiku...znaci daj da rascivijamo i ove salone... Aurora po najavama odlicna ali ne rade svakog dana iste ribe...Venera stil ne radi narednih par dana,,,,Efharisto Sanja takođe na pauzi jesenjoj....ćim ih posetim recenzija sledi!

Mislim da je neko već pisao u fazonu: U Obrenovcu je, a i nije neka usluga baš toliko dobra da se cimaš do tamo...
Bio sam i ja, iscimao se do Obrenovca. Odmah je pitao preko tel.drkaŝ li, ona kao ne..tuc..muc, ali aj da jojb dam šansu,mozda nece prekobtel da kaže.. I odem i pitamnje pre masaže isto pitanje. A ona bezobrazno odgovara, ne rekla sam ti ne i ne. Okrenem se i odem. Inače ovo nisu njene slike, sa neta su.

U Vezi Aleksandre iz zamuna. Bio sam i ja, neko je nahvalio na forumu. Lepo se javila, sve kulturno, ljubazno. Odem tamo, stan nov,čisto sve. Ona je održavana, brine o sebi, srednjih godina, kosa plava, usne silikonske, zgodna srednje. I naravno piram ja uvek pre masaže, drkaš li ti sestro.. A ona se snebiva, sva u šoku kao..Pa kakvo je to pitanje, neprikladno..Reko ma idi..i pokupim se i odem. Znači fejk info da drka. Bar u mom slucaju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh