Specifična je do bola... Napisau ovih dana moje iskustvo sa njom, čim malo uhvatim vremena...Znaci da valja. Da ti se bas nije svidela, ne bi ni pomislio na nju, a kamoli isao ponovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Specifična je do bola... Napisau ovih dana moje iskustvo sa njom, čim malo uhvatim vremena...Znaci da valja. Da ti se bas nije svidela, ne bi ni pomislio na nju, a kamoli isao ponovo.
Dobro je brate, odmori jbt
Nisam čuo do sada da masira, pitaj je jbg.Neko je pominjao HotTeu u kontekstu masaze. Sve najbolje sam cuo o njoj, planiram da odem. Samo ja sam u fazonu da ne idem na klasiku. Samo.masaza i oral. Da li zna neko jel Tea radi i masaže?
Ma gde se skida, smaračica teškaa kako radi ova Jelena sto je kod Starog merkatora? jel se skida?
To je ta fora dok je ne provale umisle da si neke doktorke ortopedi i fizijatri a obične kurve. Ja pitam odmah kad dođem ako neće preko telefona da kaže šta sve nudiš i ako nema ništa odmah odem. Mene to mazanje uljem smara i gadimi se, ja ako ima nešto kažem e što manje to ulje.Ma gde se skida, smaračica teška
Umislila da je neka presveta maserka a pojma nema čak ni o masažama![]()
i šta je konsenzus za Jelenu, jel radi nešto pored masaže ili ne?Ovo bi trebalo da je ona
![]()
Jelena Kandic (@jelena_kandic889) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 1,607, prati: 3,859, objava: 1,665 – Pogledajte fotografije i videozapise Jelena Kandic (@jelena_kandic889) na Instagramuwww.instagram.com
A što uopšte ideš na masažu kad te to smara, pa sve te ostale stvari bez masaže dobiješ na milion drugih mesta i oglasa gde je mnogo veća ponuda žena nego na samim masažama?To je ta fora dok je ne provale umisle da si neke doktorke ortopedi i fizijatri a obične kurve. Ja pitam odmah kad dođem ako neće preko telefona da kaže šta sve nudiš i ako nema ništa odmah odem. Mene to mazanje uljem smara i gadimi se, ja ako ima nešto kažem e što manje to ulje.
Tvrdi da ne radi a ovamo sam čuo da radi drk. Ne proverene informacijei šta je konsenzus za Jelenu, jel radi nešto pored masaže ili ne?
te što rade masažu su bolje ribeA što uopšte ideš na masažu kad te to smara, pa sve te ostale stvari bez masaže dobiješ na milion drugih mesta i oglasa gde je mnogo veća ponuda žena nego na samim masažama?
To je neka standardna priča, imaš pun kurac likova, koji odu, sviđa im se riba a nemaju petlju da pitaju, pa plasiraju priču da radi drkicu i onda neko drugi ode i proveri/ispali seTvrdi da ne radi a ovamo sam čuo da radi drk. Ne proverene informacije
Ne znam sta je ali bukvalno najbolja masaza i drkKoja beše bakica sa brda? Ona medicinarka kao?
To sam ja rekao, pa sad mozes da verujes ili ne jbg... Izdrkala mi je, pitao sam je i da mi popusi rekla je da to ne radi da je gadljiva.To je neka standardna priča, imaš pun kurac likova, koji odu, sviđa im se riba a nemaju petlju da pitaju, pa plasiraju priču da radi drkicu i onda neko drugi ode i proveri/ispali se![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|