Beograd Masaze - Review

Staša sa Čukaričke padine uopšte ne odgovara na Waap a poruke su kao isporučene. Da li odgovara na pozive. Jel ima trika da se dobije nekako?
Brate, i ja sam je jedva navatao, kad sam bio to jednom telefon joj je non stop zvonio, vrlo ju je teško dobiti. Sad kad sam bio jednom valjda će biti lakše 😁. Mada mi je rekla da neće biti tu 10 tak dana pa da je cimam kada se vrati.

Evo od mene spisak gfde sam sve bio, da se ne ponavljam, ako neko ima nesto neka dopuni, ili ako zna da negde moze da se dobije vise od masaze neka javi.

Venera - 063690003 - Kod Vuka - Drkanje 5k - Pusenje 7k
Aurora - 0616841437 - Gospodara Vucica - Drkanje 5k
MP Wellness - instagram - Samo Masaza
Maja - 063236868 - Opstina NBG - 5K Drkanje
Lena - Velizara Kosanovica - 8k Drkanje
Ana Massage Terapy - 0665007887 - Zarkovo - Samo masaza
Dolce Vita - 0613446260 - Stari merkator - Samo masaza
Stasa - 0677699137 - Cukaricka Padina - 40e Drkanje - 80e i sex
Sanja - 069624363 - NBG Blok 30 - 3k Drkanje
Adagio - 0695552927 - Dzona Kenedija - Samo masaza
Jelena - 0603357770 - Stari merkator - 5k drkanje
Ne znam ime - 0638128348 - Kod Vuka - 4k masaza + 50e da se skine i izdrka
Power 7 - Vracar - Samo masaza
Studio Fi - 0641341322 - Bulevar Umetnosti - Samo masaza
Hvala za spisak, svaka čast, impresivno nema šta 🙂
Od ovih koje rade i drk nisam bio kod ove Maje i Jelene. Molim te nam napisi kako izgledaju, mladje, starije, lepe, zgodne ? Hvala ti

Evo od mene spisak gfde sam sve bio, da se ne ponavljam, ako neko ima nesto neka dopuni, ili ako zna da negde moze da se dobije vise od masaze neka javi.

Da li Jelena radi drk ako se dogovorimo na licu mesta? I kako radi, da li sme da se dodiruje?
I slična pitanja za Sanju :)

kakva ti je ova kod Vuka za 4k +50 e,,, skroz se skine ?

Daj da napisem detaljnije recenzije i ja.Idem vec godinu dana na tu vrstu zabave,pa sam stekao poprilicno iskustvo. Odmah da napomenem,posto znam da ce te me pitati. Ne znam da li neka radi oral ili se jebe. Ne placam ja za karanje i za oral.Nemam potrebu za tim.Ovo ce biti opis masaze i drkanja.

Netfis: Daleko najvise puta sam isao na masaze tamo. Isao sam kod podosta devojaka. Neke vise i ne rade.
Jelena i Jana 1 najbolje masiraju i odlicno drkaju. Sama usluga je fantasticna. Jovana je prelepa devojka i hoce da odradi drk,ali ne masira nista spec. Jana2 ne radi vise,i nije losa usluga bila(nije mi drkala) ,Katarina Bosna i jos neke klinke,koje sam i zaboravio kako se zovu.Nista posebno ne masiraju,iskreno.Drk nisam dobio kod njih.Ali vidim na grupi da Katarina npr radi. 3500 masaza plus koliko castis,

Aurora:Obozavam tamo da odem.Ana i MIa su fantasticne.Devojke prelepo izgledaju,jako su prijatne. Bio sam pre dve ,tri nedelje kod Ane.Sama usluga masaze je odlicna. Umeju obe da masiraju. Drk je prvoklasan. Obe mogu da se skinu,ako doplatis 1000 na cenu od 5000 za egzotik masazu. Bio sam i kod starije gospodje koja radi do 1. NIje losa ,ok masira i strucno ga izdrka. E sad,sve vise ljudi mi govori da MIa koristi rukavice.Ja sam kod nje poslednji put bio pre nekoliko meseci.Nije koristila rukavice sa mnom tada.

https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/senzualna-plavusa-1808454
Za ovu nemam reci.Devojka je blizu Kalenic pijace. Jako je krupna ,debela tj. Lose masira,preskupa je.Stan je odron.JOs mi je rekla da se jebe za sto eura. Drk sam uzeo i jako sam zazalio.Za 50 eura bas propast. I jos ima neke dzukele u stanu koje besomucno laju

Ovo je Tajci.Nalazi se u YBC na Novom Bg-u.Ne znam sta da kazem. Devojka je iskreno jako prijatna.Ali mnogo gojazna.Jos prvi put sam doziveo da mi ga neko prvo drka,pa onda masira.Glup nacin mnogo.Jos je uzela moje ruke i gurnula ih u picku,i prskala mi po saci. Jos mi je rekla da se ponekad jebe,kad joj se jebe. ALi prica neke tuzne price o porodici.Sto se tice usluge.Ok masira,ok drka.Zna sta radi. 5000

https://www.studioirina.rs/
Bio sam kod Irine skoro. Sto se masaze tice,odlicna je.Matorka,vrhunske sise. Stan je propast,doduse. Masaza je po meni skupa...4000. Prvi put drk ne dobijes.Pitao sam je.Rekla je da radi to samo posle prvog puta,ako stekne misljenje da sam normalan lik. I doplata za drk je 1000.

https://www.svastara.rs/oglas/usluge/lepota-i-zdravlje/masaza-relax-opustajuca-1805207
Gospodja oko 50-ak godina na dnu Francuske ulice.Nije losa masaza.ok je drk . 45 minuta je ceo tretman,za oko 3000.Plus ako hoces da se skine (gornji deo)doplatis 500.Ona izgleda skroz pristojno.Ima dobre sise,vestacke.

https://seksi-adresar.co/oglas/ero-masazafootprostata-top-crnka-0606407364/
Devojka iz Obrenovca. Pristojnog izgleda.Ali je sve nekako....meh. Prvo nista posebno ne masira,drugo ne skida se (Makar sa mnom nije) .Drk je ok. Radi i prostatu i footjob.4000 cena

https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/ema-masaza-vracar-citaj-oglas-1815813
https://seksi-adresar.co/oglas/masaza-ema/ ne znam koji je telefon u funkciji
Cuvena Ema sa Vracara. Mnogi je znaju(po losem) Devojka je mlada,ali debela.Ima ljudi koji to vole,meni je bila meh. Devojka ne masira nista posebno. Na kraju se okrenes,ona skine gornji deo i ostane samo u gacama.Mozes da vatas,i to je sve.Ona ti ga izdrka(to nije lose) .Zanimljivo je da je blizu Aurore. 200 metara odande. 50 eura pola sata(mnogo)

Jedno od mojih prvih iskustava sa masazom.Sta reci.Ima jedna mala,plava kod Kalenic pijace. Ima strasnu guzu,odlicno telo.Devojka izgleda top.Jedna od boljih riba koje sam video. Ali kakav uzasan rad.Nit masira,nit nuru iskustvo.Kad se okrenes,ona zeva ,gleda u plafon .Nema pojma da ga drka.Bacene pare(7000 pola sata).Isao sam besan kuci kao ris.
Druga je jedna mala,cigancica.Prekoputa Fontane na Nbg. Devojka makar pruza pravo NUru iskustvo na milky stolu.Trlja te ogromnim sisama,masira te .Posle toga se spusti ispod stola,i tu ga izdrka po sisama. Ali preskupo 10000

https://masazasensual.com/
Sa ovim imam love hate relationship. Sama usluga je jedna vrsta iskustva. Lux stan,lux tusevi,ogromni peskiri. Posle toga udjes u sobu.Devojka dodje i krece sensual nuru iskustvo. Sta ja znam.DObro je sto je tako high class.Lose je sto ne mozes da ih gledas gole. Ja sam bio dva puta.Prvi put je radila samo u bade mantilu.Drugi put neka plavusa sa cvikerima imala na sebi trenerku.Sto je po meni za te pare smece. Krivo mi je sto nije to sredjeno ,inace bih isao redovno. I drk je prvoklasan,to moram da kazem.Ali za te pare 8000 pa navise,premalo

Neka klinke u Majke Jevrosime
Majko moja,kakav odron.Em kasnila ,em naplatila 50 eura za 20 minuta .Ni N od nura.SIse uzasne,drk onako. Zove sledeca musterija,ona zakazala mene i njega u isto vreme(glupaca).Salje ga u setnju dok meni drka.NIkad vise

Maja kod Fontane.
Mala plavusica.simpaticna. Odlicno masira,odlicno drka.5000 skoro sat vremena.Jako je prijatna i zna posao.

Ljudi treba mi pomoc. Da li je Iko ikada isao na ovu masazu. Deluje extra Ali godinama ne mogu da stupim u kontakt. Jel zna neko nesto? Kako stupiti u kontakt sa njima? Jel bio neko kakva je masaza?

Ljudi treba mi pomoc. Da li je Iko ikada isao na ovu masazu. Deluje extra Ali godinama ne mogu da stupim u kontakt. Jel zna neko nesto? Kako stupiti u kontakt sa njima? Jel bio neko kakva je masaza?
Bio ja pre tri godine. Tanja je super, radi pravu tantru i nuru masazu. Tada je bila u Zemunu, zadnje dve godine joj je ugasen telefon, ne znam sta se desilo

Bio sam sad kod Irine u Zemunu. Žena od 53 god ali dobro utegnuta. Prvi put sam bio i dobio masažu sa drkom izmedju sisa. Nisam skoro video veće i lepše prirodne grudi. To zadovoljstvo je 5k

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh