Beograd Masaze - Review

Bio večeras u Venera. Maserka sa cvikama, izgledom nista posebno , predstavlila se kao Milica a. Masaža je bila utrljavanje ulja. Pitao za ručni uz doplatu dok je radila masažu, kaže ne radi ništa dodatno. Sreća pa sam bio pola sata inače bih umro od dosade za sat bezveznog trackanja. Znači u Veneri je kako kome. Ja se ne vraćam više.

Bio večeras u Venera. Maserka sa cvikama, izgledom nista posebno , predstavlila se kao Milica a. Masaža je bila utrljavanje ulja. Pitao za ručni uz doplatu dok je radila masažu, kaže ne radi ništa dodatno. Sreća pa sam bio pola sata inače bih umro od dosade za sat bezveznog trackanja. Znači u Veneri je kako kome. Ja se ne vraćam više.
koju u Veneri traziti za siguran HE?

Prvi put kad sam bio, isto sam bio kod Milice, i kod mene je bila samo obična masaža. Čak mi je i sama rekla da ne radi masažu intimne regije, mada nisam pitao ništa. Drugi put opet odem, braća su ovde bila prilično ubedljivo da je u Veneri to rutina, opet mi ona zapala, ja pitao i odradila i ručnu rutinski. Zatim sam bio i kod druge dve i opet, sada već opušteno pitao, i obe samo rekoše, ma naravno, znaš li cenu, ja rekoh znam i navališe.
Jbg verovatno izbegavaju da rade prvi put.

Prvi put kad sam bio, isto sam bio kod Milice, i kod mene je bila samo obična masaža. Čak mi je i sama rekla da ne radi masažu intimne regije, mada nisam pitao ništa. Drugi put opet odem, braća su ovde bila prilično ubedljivo da je u Veneri to rutina, opet mi ona zapala, ja pitao i odradila i ručnu rutinski. Zatim sam bio i kod druge dve i opet, sada već opušteno pitao, i obe samo rekoše, ma naravno, znaš li cenu, ja rekoh znam i navališe.
Jbg verovatno izbegavaju da rade prvi put.
Moguće je da je to. Kad sam nazvao, odmah me pitala da li sam bio, kažem da nisam. Isto pitanje je bilo na vratima. Malo mi je bilo čudno što insistira na tome al izgleda da treba doći više puta da ručna završnica postane dio ponude.

Brate Milica i puši. Šta li si ti zgrešio kad ti nije ni izdrkala 🤣🤣

Najzad navatah pre neki dan Stašu posle x pokušaja. A kad sam došao shvatio sam i zašto, telefon joj je non stop zvonio dok sam ja bio. Vrlo je popularna izgleda 🙂
Devojka je zaista vrlo lepa, ima neku vrlo jebozovnu facu, sto mi se posebno dopalo, zgodna je vrlo, sise silikoni, sto se meni realno ne dopada, al njeni su OK. Vise volim prirodne sise, pa nek su i manje. Nisam je pitao za godine, ali bih procenio na možda 30tak.
Prijatna devojka, ok smestaj, ja sam uzeo osnovnu masažu, ali nikakav problem kod nje nije i ova skuplja opcija bili prvi ili x ti put. Mene je sa vrata pitala hoću li sto ili krevet 🙂. Čak mi je i rekla da mnogo vise voli da radi skuplju opciju, jer joj se vise isplati, a svakako voli sex.
Loži vas malo pričom tokom masaže, sto je super, priča šta se njoj dopada gde voli da je pipkate, hvali kitu 😁 itd.
Jedino sto užasno nervira telefon koji joj non stop zvrnda, doduše ne javlja se, ali ipak iritira.
Moze kontakt molim te

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh