Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad sam bio dobio sam dorucak,masažu i ulaznicu za derbia sta se sve dobije za 60 eur*?
Trebao si sex sa njom da imaš . Mala voli od pozadi. I traži da prvo ona svrši pa posle možeš da navališ. Bitno je da izdržiš dok ona ne završi, jer voli izdržljiveNajzad navatah pre neki dan Stašu posle x pokušaja. A kad sam došao shvatio sam i zašto, telefon joj je non stop zvonio dok sam ja bio. Vrlo je popularna izgleda
Devojka je zaista vrlo lepa, ima neku vrlo jebozovnu facu, sto mi se posebno dopalo, zgodna je vrlo, sise silikoni, sto se meni realno ne dopada, al njeni su OK. Vise volim prirodne sise, pa nek su i manje. Nisam je pitao za godine, ali bih procenio na možda 30tak.
Prijatna devojka, ok smestaj, ja sam uzeo osnovnu masažu, ali nikakav problem kod nje nije i ova skuplja opcija bili prvi ili x ti put. Mene je sa vrata pitala hoću li sto ili krevet. Čak mi je i rekla da mnogo vise voli da radi skuplju opciju, jer joj se vise isplati, a svakako voli sex.
Loži vas malo pričom tokom masaže, sto je super, priča šta se njoj dopada gde voli da je pipkate, hvali kituitd.
Jedino sto užasno nervira telefon koji joj non stop zvrnda, doduše ne javlja se, ali ipak iritira.
Voli u guzu jako,ali ne može da izdrži otpozadi da stoji..samo na leđimaTrebao si sex sa njom da imaš . Mala voli od pozadi. I traži da prvo ona svrši pa posle možeš da navališ. Bitno je da izdržiš dok ona ne završi, jer voli izdržljive![]()
Staša se prošle god heftala non stop dok je bila trudna. Maltene do porodjajaVoli u guzu jako,ali ne može da izdrži otpozadi da stoji..samo na leđima![]()
Ana je top, drka da čovek poludi a kad svršiš iscedi ga do kraja.Sad izasao iz Aurore sa masaze kod Ane. Ocena 10/10. Iskreno. Jako slatka, tiha, a komunikativna, drka kurac kao da joj zivot zavisi od toga. Vidjao sam ruznije balete od ove predstave sta ona sa kurcem napravi hahaha top
Gde je taj salonA ima li neko iskustva sa Power7 salonom za masazu? Hvala unapred!
Stojana Protica na Vracaru.Gde je taj salon
Bio sam 2 puta ali samo masaža. Mada me nisu ovako dobre ribe masirala. Bile su neke prosek . Masažu rade odličnoStojana Protica na Vracaru.
![]()
MASSAGE POWER7 (@whatisyourpower7) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 6,711, prati: 513, objava: 176 – Pogledajte fotografije i videozapise MASSAGE POWER7 (@whatisyourpower7) na Instagramuwww.instagram.com
U salonu power 7 su bile dve iz Neftisa one su se karale ali koliko vidim ne rade više tu.Gde je taj salon
Moze li kontakt?Sad izasao iz Aurore sa masaze kod Ane. Ocena 10/10. Iskreno. Jako slatka, tiha, a komunikativna, drka kurac kao da joj zivot zavisi od toga. Vidjao sam ruznije balete od ove predstave sta ona sa kurcem napravi hahaha top
Pa da, ubace fotke dobrih pičkica sa nas navuku, a kad tamo ćorak.Bio sam 2 puta ali samo masaža. Mada me nisu ovako dobre ribe masirala. Bile su neke prosek . Masažu rade odlično
Moze li kontakt?Sad izasao iz Aurore sa masaze kod Ane. Ocena 10/10. Iskreno. Jako slatka, tiha, a komunikativna, drka kurac kao da joj zivot zavisi od toga. Vidjao sam ruznije balete od ove predstave sta ona sa kurcem napravi hahaha top
061 6841 437Moze li kontakt?
Ja sam probao čak i matoru i nije tako lošaI da dodam,
Ako hoćete na siguran drk, tu su Aurora i Venera.
Ja sam probao sve i kod jednih i drugih, osim matore u Aurori.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|