Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio,,,nista osim sto je dobra riba, ne dozvoljava nista , samo drk..ok to radi, nema dodirivanja
Gde se nalazi i koje su cene?bio,,,nista osim sto je dobra riba, ne dozvoljava nista , samo drk..ok to radi, nema dodirivanja
Mislim da je neko već pisao u fazonu: U Obrenovcu je, a i nije neka usluga baš toliko dobra da se cimaš do tamo...
samo drk, ali sve zavisi kakav joj je dan. meni su pricali da bila neka riba radila sve pre tri cetiri godine.IMa drk kod nekih maserki. Traži kod Anđele, Katarine i budi zaniljiv da bi dobio prvi put. nekada je potrebno dva puta da se ode
Ja kad sam bio prvi put dala mi je da joj izvadim sise i mazim nekoliko minuta. Ima odlične sise. Već kad sam bio drugi put, nije dozvolila, samo se skinula u brus, mada je porukama i tada obećala toples. Tako da vise nisam bio.bio,,,nista osim sto je dobra riba, ne dozvoljava nista , samo drk..ok to radi, nema dodirivanja
sve su one na heroinu ili neke druge droge,pa skoro 80 posto kurava. 20 posto su neradnice.Ova Ivana me smarala u srednjoj skoli da je jebem, bila dve godine starija. Ozbiljno sifrovana. A sad vidim da je i pocela da propada kao da je na heroinu. Izbegavanje u sirokom luku haha
Ma ova Ivana je dobra riba , ima lepu sisu ... Daj neko kontaktsve su one na heroinu ili neke druge droge,pa skoro 80 posto kurava. 20 posto su neradnice.
Ja kad sam bio dobio sam dorucak,masažu i ulaznicu za derbia sta se sve dobije za 60 eur*?
Voli u guzu jako,ali ne može da izdrži otpozadi da stoji..samo na leđimaTrebao si sex sa njom da imaš . Mala voli od pozadi. I traži da prvo ona svrši pa posle možeš da navališ. Bitno je da izdržiš dok ona ne završi, jer voli izdržljive![]()
Ana je top, drka da čovek poludi a kad svršiš iscedi ga do kraja.Sad izasao iz Aurore sa masaze kod Ane. Ocena 10/10. Iskreno. Jako slatka, tiha, a komunikativna, drka kurac kao da joj zivot zavisi od toga. Vidjao sam ruznije balete od ove predstave sta ona sa kurcem napravi hahaha top
Gde je taj salonA ima li neko iskustva sa Power7 salonom za masazu? Hvala unapred!
U salonu power 7 su bile dve iz Neftisa one su se karale ali koliko vidim ne rade više tu.Gde je taj salon
Moze li kontakt?Sad izasao iz Aurore sa masaze kod Ane. Ocena 10/10. Iskreno. Jako slatka, tiha, a komunikativna, drka kurac kao da joj zivot zavisi od toga. Vidjao sam ruznije balete od ove predstave sta ona sa kurcem napravi hahaha top
Pa da, ubace fotke dobrih pičkica sa nas navuku, a kad tamo ćorak.Bio sam 2 puta ali samo masaža. Mada me nisu ovako dobre ribe masirala. Bile su neke prosek . Masažu rade odlično
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|