Beograd Masaze - Review

Zna li ko sta o ove dve maserke?
Ova Ivana me smarala u srednjoj skoli da je jebem, bila dve godine starija. Ozbiljno sifrovana. A sad vidim da je i pocela da propada kao da je na heroinu. Izbegavanje u sirokom luku haha

Pa to se ne radi tako.Maja obicno radi po preporuci.Napises tipa,e video sam ti pre nekog vremena oglas,zainteresovan sam za masazu. Jel nije problem da se dogovorimo ,kad budes imala slobodan termin.Napravis da bude sve profesionalno. Da se oseti prijatno.

Netfis se agresivno brani haha, na moje je l imate termin u 15:30 pise, imamo u 16h, jeste bili kod nas, Isključivo profesionalne masaže celog tela bez genitalne regije radimo.Relaks ,sportska,terapeutska ,gaženje...
Hm

Bukvalno. Sa njima samo trrba strpljivo I dobices drk. Ali nista preko poruka nemoj da pitas. Zna gazdarica sve, verujem. Opasna je ona.

Mai Thai (Skadarlija):

Ocena: 7/10⭐

Cena: ukupno oko 8000 din.

Mesto gde uvek rado odem. Dobijate sigurno najjacu masazu ikada, i na kraju za 3-4 hiljade zavrsnicu. Jako su pedantne, fine i ponizne. Svi tajlandski terapeuti svuda uvek nude happy end (u svakom studiju), a ako ne ponude slobodno pitajte sami, ali terapeuta unutar sobe, jer njima i dajte novaz za to licno. Studiju placate masazu. Imaju slike na sajtu pa se trudite za izaberete neku koja bar lici na nesto jer su uglavnom kante. Pim i Kety su moj izbor jer izgledaju donekle normalno. Ako zanemarimo izgled, ceo dozivljaj, ambijent, stolovi (kreveti), muzika, drkica sve je top. Samo zbog izgleda je ova ocena.
Tih 8.000 je cena salonu plus bakšiš curi za dodatak?

Evo i od mene mada znam da je prica ispricana,al da podelim svoje misljenje.Bio sam juce kod ruskinje neznost sakure.U pocetku stidljiva posle kako vreme je islo opustala se jos znam malo ruski jezik pa smo lepo pricali. Stan lep mali sredjen.Oral je bio odlican i bas onako ga fino duboko guta ,a sex skace nabija se bas odlicno, menja poze itd...Nije neka lepotica ali je simpaticna.I bas mozes sa njom sve da se dogovoris.
8/10

Evo i od mene mada znam da je prica ispricana,al da podelim svoje misljenje.Bio sam juce kod ruskinje neznost sakure.U pocetku stidljiva posle kako vreme je islo opustala se jos znam malo ruski jezik pa smo lepo pricali. Stan lep mali sredjen.Oral je bio odlican i bas onako ga fino duboko guta ,a sex skace nabija se bas odlicno, menja poze itd...Nije neka lepotica ali je simpaticna.I bas mozes sa njom sve da se dogovoris.
8/10
Koliko naplaćuje oral pola sata?

Ema Zen studio (NBG):

Ocena: 5/10⭐

Cena prosek: 6 000 din

Ok lik. Klinka. Ako izgledas malo bolje, lagano prolazis. Ima i milky table (sto sa rupom i za kurac). Prvi put sam bio, pise ne radi oral, a sama ga stavila usta bez da sam trazio i pusi ga skroz korektno. Kaze sela bih na njega, ali sam dobila. Ja mislio sprda se. Dosao drugi put, ali sad na strunjaci, ne na stolu. Mal, mal, pita me je l smem da sednem, ja gledam nemam kondom, reko sedi ajde. Posle se sprdali da ce da zatrudni, al svrsio sam joj po faci haha. Idiot, ne znam kud ga stavi bez kondoma, al kao aj, testirao sam se svakako, nema nista haha. Niza, deblja i ima ogromne sise. Takodje neka poluciganka. Ne bih se vracao i ne bi je jebo ovako, da nije bila konotacija iz masaze, meni dignut, ona ga pusi i kao aj da sedne.

Tea (Vračar):

Ocena: 2/10⭐
Cena prosek: 7-10 000 din.

Klinka 05, iz Loznice, lepa kao barbika bukvalno, male grudi, dobro dupe. Masira na stolu i na podu. Masaza sranje totalno, drka ga na polu-silu, nema orala, kucka na telefon sve vreme, zaboravi da je zakazala pa cekas ispred ko debil dok izadje neko drugi (isto tako dok si ti tu, laze ove napolju), vidi se da je izgubljena. Lepa, mirisljava, cista, mozes da je diras, ali jako neozbiljna i lose radi to sve, vidi se da je jako glupa. Ne izgleda kao da je prisiljena, vec samo oce da zaradi lovu i ode. Ne bih se vracao vise.

Koja iz Venere i Aurore valja? Idem danas pa ocu da znam. Ne volim debele, ne volim matorke. Ciganke manje vise, zavisi. Ali debelo i matoro bas nikako😩
Hvala na detaljnoj recenziji. Svaka čast
Kod ovih kod kojih sam, mada ni približno kao ti, i ja bio bas je tako bilo. Samo za Ekselenciju nisam pojma imao šta se radi, bio sam ubedjen da je običan salon, pa zato nikad nisam ni išao.
Al je ova mala Zen Ema najaci lik, i meni pisala kako ne radi oral, ja otišao, a ona pri kraju masaže sišla ispod milki stola, ne vidim je, ali osecam da ga dudla. Ja je pitam, jel ga to ipak pušiš, a ona ga izvadi iz usta i rutinski reče, ne 😁 i nastavi, i na kraju ga izdrka po svom licu. Bio sam jednom pre godinu dana, ali vidim da vise nema oglasa na adresaru.
I ova mala Tea sa Vračara, verovatno najbolja pickica kod koje sam bio na masaži i bas šteta sto bas otaljava i masažu i drk.

Kod ovih kod kojih sam, mada ni približno kao ti, i ja bio bas je tako bilo. Samo za Ekselenciju nisam pojma imao šta se radi, bio sam ubedjen da je običan salon, pa zato nikad nisam ni išao.
Al je ova mala Zen Ema najaci lik, i meni pisala kako ne radi oral, ja otišao, a ona pri kraju masaže sišla ispod milki stola, ne vidim je, ali osecam da ga dudla. Ja je pitam, jel ga to ipak pušiš, a ona ga izvadi iz usta i rutinski reče, ne 😁 i nastavi, i na kraju ga izdrka po svom licu. Bio sam jednom pre godinu dana, ali vidim da vise nema oglasa na adresaru.
I ova mala Tea sa Vračara, verovatno najbolja pickica kod koje sam bio na masaži i bas šteta sto bas otaljava i masažu i drk.
A kako izgleda likusa? Pokusavam da nadjem na netu Ema zen studio i nista.

Ta mala sa Vracara je najjezivije iskustvo. Za te pare se makar foliraj, mamu ti jebem. A ova Ema.... Meni nije dudlala na Milky stolu, ali je svrsila po sisama. Koje su odlicne. Nego taj Milky je bas skup. Da traje makar sat vremena, pa ajde. Nego pola sata. Beda

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh