Ema Zen studio (NBG):
Ocena: 5/10

️
Cena prosek: 6 000 din
Ok lik. Klinka. Ako izgledas malo bolje, lagano prolazis. Ima i milky table (sto sa rupom i za kurac). Prvi put sam bio, pise ne radi oral, a sama ga stavila usta bez da sam trazio i pusi ga skroz korektno. Kaze sela bih na njega, ali sam dobila. Ja mislio sprda se. Dosao drugi put, ali sad na strunjaci, ne na stolu. Mal, mal, pita me je l smem da sednem, ja gledam nemam kondom, reko sedi ajde. Posle se sprdali da ce da zatrudni, al svrsio sam joj po faci haha. Idiot, ne znam kud ga stavi bez kondoma, al kao aj, testirao sam se svakako, nema nista haha. Niza, deblja i ima ogromne sise. Takodje neka poluciganka. Ne bih se vracao i ne bi je jebo ovako, da nije bila konotacija iz masaze, meni dignut, ona ga pusi i kao aj da sedne.
Tea (Vračar):
Ocena: 2/10

️
Cena prosek: 7-10 000 din.
Klinka 05, iz Loznice, lepa kao barbika bukvalno, male grudi, dobro dupe. Masira na stolu i na podu. Masaza sranje totalno, drka ga na polu-silu, nema orala, kucka na telefon sve vreme, zaboravi da je zakazala pa cekas ispred ko debil dok izadje neko drugi (isto tako dok si ti tu, laze ove napolju), vidi se da je izgubljena. Lepa, mirisljava, cista, mozes da je diras, ali jako neozbiljna i lose radi to sve, vidi se da je jako glupa. Ne izgleda kao da je prisiljena, vec samo oce da zaradi lovu i ode. Ne bih se vracao vise.
Koja iz Venere i Aurore valja? Idem danas pa ocu da znam. Ne volim debele, ne volim matorke. Ciganke manje vise, zavisi. Ali debelo i matoro bas nikako